Метод із кришталевою чаркою досить відомий серед кухарів вищої категорії, передають Патріоти України.
Завдяки цьому нехитрому способу м’ясо виходить ніжнішим, а бульйон, в якому воно варилося, стає прозорим.
Якщо при варінні м’яса ви почуєте шум брязкання кришталю в каструлі, то значить час зняти пінку і зменшити вогонь на мінімум.
Тільки після цього кришталева посудина припинить видавати неприємний звук у каструлі.
Професіонали пояснюють використання такого прийому з кришталем тим, що м’ясо та курка в процесі приготування не повинні варитись в окропі.
Продукти повинні томитися в бульйоні, тільки в цьому випадку вони будуть смачнішими, а бульйон залишиться прозорим.
Кришталь
Кришталева посудина «нагадає про себе», як тільки вода почне закипати. Отже, настав час зменшувати вогонь, щоб не зіпсувати м’ясо, інакше воно стане несмачним.
Температуру слід зменшувати до того моменту, поки кришталева посудина не припинить деренчати. Тільки таким чином можна приготувати виключно смачне та соковите м’ясо чи курку.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...