Метод із кришталевою чаркою досить відомий серед кухарів вищої категорії, передають Патріоти України.
Завдяки цьому нехитрому способу м’ясо виходить ніжнішим, а бульйон, в якому воно варилося, стає прозорим.
Якщо при варінні м’яса ви почуєте шум брязкання кришталю в каструлі, то значить час зняти пінку і зменшити вогонь на мінімум.
Тільки після цього кришталева посудина припинить видавати неприємний звук у каструлі.
Професіонали пояснюють використання такого прийому з кришталем тим, що м’ясо та курка в процесі приготування не повинні варитись в окропі.
Продукти повинні томитися в бульйоні, тільки в цьому випадку вони будуть смачнішими, а бульйон залишиться прозорим.
Кришталь
Кришталева посудина «нагадає про себе», як тільки вода почне закипати. Отже, настав час зменшувати вогонь, щоб не зіпсувати м’ясо, інакше воно стане несмачним.
Температуру слід зменшувати до того моменту, поки кришталева посудина не припинить деренчати. Тільки таким чином можна приготувати виключно смачне та соковите м’ясо чи курку.
Якщо ви постійно стаєте мішенню для комарів, тоді як люди поруч залишаються неушкодженими - справа не у випадковості. Науковці довели: комарі мають своїх улюбленців, і причина ховається у вашому тілі, звичках та навіть... генах, передають Патріоти Укра...
Уявіть, що ви поспішаєте в аеропорт. Часу обмаль, і потрібно швидко зібрати речі. Перед вами - кілька валіз, передають Патріоти України. Яку з них ви інтуїтивно оберете для подорожі? Не розмірковуйте занадто довго — просто довіртесь своєму внутрішньому...