Метод із кришталевою чаркою досить відомий серед кухарів вищої категорії, передають Патріоти України.
Завдяки цьому нехитрому способу м’ясо виходить ніжнішим, а бульйон, в якому воно варилося, стає прозорим.
Якщо при варінні м’яса ви почуєте шум брязкання кришталю в каструлі, то значить час зняти пінку і зменшити вогонь на мінімум.
Тільки після цього кришталева посудина припинить видавати неприємний звук у каструлі.
Професіонали пояснюють використання такого прийому з кришталем тим, що м’ясо та курка в процесі приготування не повинні варитись в окропі.
Продукти повинні томитися в бульйоні, тільки в цьому випадку вони будуть смачнішими, а бульйон залишиться прозорим.
Кришталь
Кришталева посудина «нагадає про себе», як тільки вода почне закипати. Отже, настав час зменшувати вогонь, щоб не зіпсувати м’ясо, інакше воно стане несмачним.
Температуру слід зменшувати до того моменту, поки кришталева посудина не припинить деренчати. Тільки таким чином можна приготувати виключно смачне та соковите м’ясо чи курку.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...