А ви це знали? Навіщо прибирати пінку, що з’явилася на поверхні розчинної кави

Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипати вміст пакетика в чашку і залити каву окропом. За кілька хвилин напій готовий, передають Патріоти України.

Подробиці

Втім, не факт, що його смак влаштує гурмана. Іноді розчинна кава виходить гіркою. І пов’язано це з поширеною помилкою, яка допускається кавоманами.

Часта помилка

Багато людей не видаляють піну, яка зазвичай з’являється на поверхні напою відразу після додавання окропу.

І даремно, тому що саме ця пінна маса і є джерелом гіркого смаку.

Як покращити смак розчинної кави

Щоб запобігти виникненню неприємної гіркоти, потрібно ретельно перемішати напій, після чого зняти пінку. І робиться це дуже просто – за допомогою ложки.

У результаті кава набуде приємного смаку: ніяких зайвих ароматів не з’явиться.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...