
Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипати вміст пакетика в чашку і залити каву окропом. За кілька хвилин напій готовий, передають Патріоти України.
Втім, не факт, що його смак влаштує гурмана. Іноді розчинна кава виходить гіркою. І пов’язано це з поширеною помилкою, яка допускається кавоманами.
Часта помилка
Багато людей не видаляють піну, яка зазвичай з’являється на поверхні напою відразу після додавання окропу.
І даремно, тому що саме ця пінна маса і є джерелом гіркого смаку.
Як покращити смак розчинної кави
Щоб запобігти виникненню неприємної гіркоти, потрібно ретельно перемішати напій, після чого зняти пінку. І робиться це дуже просто – за допомогою ложки.
У результаті кава набуде приємного смаку: ніяких зайвих ароматів не з’явиться.
Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...
Чи справді звичка спати з відчиненими дверима є просто питанням зручності? Психологи кажуть: ні. Це непомітне рішення може багато розповісти про вашу особистість, рівень довіри до світу та навіть внутрішні страхи. Нові дослідження показують, що вибір м...