Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипати вміст пакетика в чашку і залити каву окропом. За кілька хвилин напій готовий, передають Патріоти України.
Втім, не факт, що його смак влаштує гурмана. Іноді розчинна кава виходить гіркою. І пов’язано це з поширеною помилкою, яка допускається кавоманами.
Часта помилка
Багато людей не видаляють піну, яка зазвичай з’являється на поверхні напою відразу після додавання окропу.
І даремно, тому що саме ця пінна маса і є джерелом гіркого смаку.
Як покращити смак розчинної кави
Щоб запобігти виникненню неприємної гіркоти, потрібно ретельно перемішати напій, після чого зняти пінку. І робиться це дуже просто – за допомогою ложки.
У результаті кава набуде приємного смаку: ніяких зайвих ароматів не з’явиться.
Зовнішність напряму залежить від того, що ми щодня їмо. Деякі звичні продукти непомітно прискорюють процеси старіння, провокуючи запальні реакції, висипання та втрату еластичності шкіри, передають Патріоти України. Вчені й дерматологи наголошують: їжа ...
Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...