Періодично багато досвідчених господинь проводять процедуру, яка може здатися декому дивною, передають Патріоти України.
Йдеться про заливання 9-відсоткового оцту в стічний отвір раковини, встановленої на кухні або у ванній кімнаті.
Дана дія здійснюється досвідченими господинями з певною регулярністю – раз на тиждень. Навіщо потрібно «обробляти» зливну трубу оцтом? Відповідь проста: щоб вирішити одну поширену проблему.
Про яку проблему йдеться
Багато господарок скаржаться на запах каналізації, джерелом якого став зливний отвір раковини. Проблема полягає не так у тому, що цей запах є неприємним (хоча справлятися з цією труднощами, безумовно, треба), як у небезпеці цього «аромату» для здоров’я.
Якщо у повітрі з’являються небезпечні гази (наприклад, аміак або сірководень), то з органами дихальної системи нічого хорошого не відбувається.
Для позбавлення від зайвого запаху й проводиться оцтова «обробка». Якщо щотижня заливати склянку дев’ятивідсоткового оцту в стік раковини, а через півгодини промивати зливну трубу чистою водою, засмічення буде очищатись. Неприємний «аромат» зникне. Й ніякої шкоди для вашого здоров’я не буде.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...