А ви це знали? Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.

Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.

Подробиці

Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.

Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.

Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.

Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.

Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.

Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.

Стюардеси в шоці! Найпоширеніші помилки пасажирів у літаках

середа, 20 серпень 2025, 10:10

Бортпровідники часто стикаються з однією з найпоширеніших проблем на борту літаків - пасажири забувають закривати двері туалету. Це відбувається як під час користування приміщенням, так і після нього, повідомляють досвідчені члени екіпажу, які побажали...

Є секрет! Як справити неймовірне перше враження і залишитися в пам’яті надовго

середа, 20 серпень 2025, 9:12

Перше враження можна справити лише один раз. Другого шансу не буде. Але як зробити його по-справжньому незабутнім - на співбесіді, побаченні чи світській зустрічі, передають Патріоти України. Будьте цікавими Люди запам’ятовують тих, хто їм цікавий. Не...