Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.
Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.
Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.
Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.
Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.
Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.
Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...
Регулярне вживання чаю може бути доступним способом знизити ризик раку печінки, особливо для людей із груп підвищеного ризику, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, охопило близько 2 тисяч пацієнтів з раком печінки ...