
Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.
Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.
Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.
Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.
Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.
Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.
Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...
Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...