А ви це знали? Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.

Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.

Подробиці

Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.

Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.

Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.

Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.

Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.

Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.

Народні прикмети на 18 січня. Вдалий день для магічних ритуалів. Увечері не гуляйте у безлюдних місцях

субота, 18 січень 2025, 7:05

Православна церква України 18 січня за новим стилем вшановує єпископа Афанасія Великого. За старим стилем 18 січня відзначають Водохресний святвечір - переддень Водохрещі. . У цей день колись чекали найлютіші морози року, які називають водохресними. ...

Це вражає! Як зелений чай впливає на мозок літніх людей - результати дослідження

субота, 18 січень 2025, 6:48

Вчені з Вищої школи медичних наук Університету Каназави зробили важливе відкриття, що пов’язує регулярне споживання зеленого чаю зі здоров’ям мозку, передають Патріоти України. Дослідження, що охопило тисячі літніх людей, показало, що любителі цього на...