
Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.
Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.
Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.
Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.
Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.
Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.
Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.
Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...
Християни східного обряду 12 грудня за новим календарем (25 грудня за старим) вшановують пам'ять святого Спиридона Триміфунтського, який зціляв від недуг і воскрешав людей. У народному календарі - Спиридонів день. За старим стилем 12 грудня шанували св...