А ви це знали? Навіщо у фарш для котлет додавати сиру картоплю - ділимося порадами та рецептом страви

Домашні котлети можуть бути ідеальною стравою для обіду та вечері. Готувати їх можна з будь-якого м'яса, і навіть із овочів та бобових. Для того, щоб вони були соковитими, кулінари радять додавати в основу овочі, наприклад, моркву, кабачок, сиру картоплю, передають Патріоти України.

Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом смачних м'яснихкотлет із сирою картоплею, які будуть дуже соковитими та м'якими.

Інгредієнти:
  • фарш – 400 г
  • сира картопля – 200 г
  • сіль, перець, паприка – за смаком

Спосіб приготування:

1. Картоплю натріть на дрібній тертці, додайте до фаршу. Додайте спеції, перемішайте.

2. Сформуйте руками котлети.

3. Обсмажте із двох сторін до золотистості.

Їсти з шкіркою чи чистити? Правда про фрукти та овочі, якої не розкажуть продавці

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:12

Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:10

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...