Домашні котлети можуть бути ідеальною стравою для обіду та вечері. Готувати їх можна з будь-якого м'яса, і навіть із овочів та бобових. Для того, щоб вони були соковитими, кулінари радять додавати в основу овочі, наприклад, моркву, кабачок, сиру картоплю, передають Патріоти України.
Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом смачних м'яснихкотлет із сирою картоплею, які будуть дуже соковитими та м'якими.
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть на дрібній тертці, додайте до фаршу. Додайте спеції, перемішайте.
2. Сформуйте руками котлети.
3. Обсмажте із двох сторін до золотистості.
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...