
Домашні котлети можуть бути ідеальною стравою для обіду та вечері. Готувати їх можна з будь-якого м'яса, і навіть із овочів та бобових. Для того, щоб вони були соковитими, кулінари радять додавати в основу овочі, наприклад, моркву, кабачок, сиру картоплю, передають Патріоти України.
Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом смачних м'яснихкотлет із сирою картоплею, які будуть дуже соковитими та м'якими.
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть на дрібній тертці, додайте до фаршу. Додайте спеції, перемішайте.
2. Сформуйте руками котлети.
3. Обсмажте із двох сторін до золотистості.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Секрет здорової та сяючої шкіри може ховатися у чашці чаю. Хвощ польовий та перцева м’ята не лише підтримують еластичність шкіри та зменшують подразнення, а й допомагають розслабитися та зняти стрес, передають Патріоти України. Хвощ польовий для еласти...