Заварюючи чай, часто чайні пакетики ми відправляємо у відро для сміття. Однак вони нам можуть стати в пригоді не тільки в побуті. Досвідчені кулінари використовують їх при приготуванні їжі. "Главред" пропонує використовувати їх при варінні круп, передають Патріоти України.
Цей незвичайний хід додасть вашим гарнірам неповторний смак та аромат. Варто лише відправити кілька чайних пакетиків разом із крупою в каструлю — і ви не впізнаєте кашу. Аромат чаю проникає у структуру круп, створюючи цікавий та незвичайний смаковий букет.
Відірвіть ярлички з чайних пакетиків і відправте їх у каструлю з крупою. Результат вас здивує – неймовірний аромат стоятиме по всій кухні, а каша вийде з незвичайним, пікантним смаком.
Однак врахуйте, що цей прийом ідеально підходить для рису, булгуру, гречки та вівсяної каші. Для вівсянки можна вибирати чай з різними добавками, а для інших видів круп рекомендується використовувати класичну чорну або зелену заварку. Спробуйте — і переконайтеся самі.
Коли мова заходить про суперфуди, найчастіше на думку спадають авокадо чи насіння чіа. Але, за словами кардіолога та автора бестселерів за версією New York Times Алехандро Юнгера, справжній герой для серця - звичайний буряк. Так, цей скромний коренеплі...
Якщо ви щовечора перевертаєтесь у ліжку, дивлячись у стелю та шукаючи поради в Google як заснути, можливо, настав час спробувати один несподівано ефективний метод, передають Патріоти України. Експерт зі сну Мартін Сілі з компанії MattressNextDay радить...