Заварюючи чай, часто чайні пакетики ми відправляємо у відро для сміття. Однак вони нам можуть стати в пригоді не тільки в побуті. Досвідчені кулінари використовують їх при приготуванні їжі. "Главред" пропонує використовувати їх при варінні круп, передають Патріоти України.
Цей незвичайний хід додасть вашим гарнірам неповторний смак та аромат. Варто лише відправити кілька чайних пакетиків разом із крупою в каструлю — і ви не впізнаєте кашу. Аромат чаю проникає у структуру круп, створюючи цікавий та незвичайний смаковий букет.
Відірвіть ярлички з чайних пакетиків і відправте їх у каструлю з крупою. Результат вас здивує – неймовірний аромат стоятиме по всій кухні, а каша вийде з незвичайним, пікантним смаком.
Однак врахуйте, що цей прийом ідеально підходить для рису, булгуру, гречки та вівсяної каші. Для вівсянки можна вибирати чай з різними добавками, а для інших видів круп рекомендується використовувати класичну чорну або зелену заварку. Спробуйте — і переконайтеся самі.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...