А ви це знали? Навіщо заморожувати картоплю перед смаженням - ділимося лайфхаком та рецептом

Смажену картоплю вміє готувати практично кожен. Але дуже часто буває, що вона пригоряє, прилипає до сковороди і всередині виходить сирою, передають Патріоти України.

Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом і секретами приготування смачної картоплі, яка не пригорятиме, але при цьому вийде хрусткою та смачною.

Щоб картопля не горіла, її потрібно попередньо заморозити!

Інгредієнти:

  • картопля
  • сіль, перець, паприка
  • часник, кріп
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. На розігріту сковороду, змащену олією, висипте заморожену картоплю.

2. На етапі напівготовності додайте спеції і наприкінці додайте свіжий кріп та часник.

Народні прикмети на 24 серпня. Українці в давнину день Тихої зорі проводили тихо, по-сімейному. І добре знали, що не можна брати в руки

неділя, 24 серпень 2025, 7:09

24 серпня за новим церковним календарем (6 вересня за старим) - день пам'яті мученика Євтихія, учня Іоана Богослова. У народі день отримав назву Тиха зоря. За старим календарним стилем день пам'яті преподобномучеників Феодора і Василя Києво-Печерських ...

Водіям на замітку! Названо "провісника" швидкої смерті двигуна - не пропустіть

неділя, 24 серпень 2025, 6:45

Проблеми з двигуном можуть стать для автовласника фатальними. Якщо відчувається запах бензину в маслі, потрібно швидше звертатися до майстра, щоб врятувати мотор. Паливо в моторній оливі не лише знижує її якість, а й здатне знищити двигун, пише "Твоя М...