А ви це знали? Навіщо заморожувати картоплю перед смаженням - ділимося лайфхаком та рецептом

Смажену картоплю вміє готувати практично кожен. Але дуже часто буває, що вона пригоряє, прилипає до сковороди і всередині виходить сирою, передають Патріоти України.

Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом і секретами приготування смачної картоплі, яка не пригорятиме, але при цьому вийде хрусткою та смачною.

Щоб картопля не горіла, її потрібно попередньо заморозити!

Інгредієнти:

  • картопля
  • сіль, перець, паприка
  • часник, кріп
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. На розігріту сковороду, змащену олією, висипте заморожену картоплю.

2. На етапі напівготовності додайте спеції і наприкінці додайте свіжий кріп та часник.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...