А ви це знали? Навіщо заморожувати картоплю перед смаженням - ділимося лайфхаком та рецептом

Смажену картоплю вміє готувати практично кожен. Але дуже часто буває, що вона пригоряє, прилипає до сковороди і всередині виходить сирою, передають Патріоти України.

Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом і секретами приготування смачної картоплі, яка не пригорятиме, але при цьому вийде хрусткою та смачною.

Щоб картопля не горіла, її потрібно попередньо заморозити!

Інгредієнти:

  • картопля
  • сіль, перець, паприка
  • часник, кріп
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. На розігріту сковороду, змащену олією, висипте заморожену картоплю.

2. На етапі напівготовності додайте спеції і наприкінці додайте свіжий кріп та часник.

Перевірте себе! Що побачили першим - цей тест розкриє правду про вашу особистість

середа, 29 жовтень 2025, 18:30

У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...

А ви це знали? Що буде, якщо їсти банани щодня

середа, 29 жовтень 2025, 18:10

Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...