А ви це знали? Навіщо заморожувати картоплю перед смаженням - ділимося лайфхаком та рецептом

Смажену картоплю вміє готувати практично кожен. Але дуже часто буває, що вона пригоряє, прилипає до сковороди і всередині виходить сирою, передають Патріоти України.

Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом і секретами приготування смачної картоплі, яка не пригорятиме, але при цьому вийде хрусткою та смачною.

Щоб картопля не горіла, її потрібно попередньо заморозити!

Інгредієнти:

  • картопля
  • сіль, перець, паприка
  • часник, кріп
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. На розігріту сковороду, змащену олією, висипте заморожену картоплю.

2. На етапі напівготовності додайте спеції і наприкінці додайте свіжий кріп та часник.

Кашель і задишка: ТОП-10 симптомів, які можуть попереджати про рак за півроку

середа, 24 вересень 2025, 6:12

Рак легень - одне з найнебезпечніших онкологічних захворювань у світі. Щороку воно забирає життя майже 1,6 мільйона людей. В Україні щороку фіксують тисячі нових випадків, а ризики зростають через куріння, пасивне куріння, забруднене повітря та спадко...

Це може здивувати! Чому ви прокидаєтеся раніше будильника

середа, 24 вересень 2025, 5:40

Зневоднення організму пояснює те, що деякі люди прокидаються до того, як спрацює будильник. І цей стан можна подолати. Відомий експерт із харчування та психонейроімунології (ПНІ) Ксеві Вердагер розповів про це і пояснив, як зневоднення впливає на сон, ...