А ви це знали? Названо дві причини, чому перед зарядкою смартфона потрібно знімати чохол

При зарядці смартфона мало хто знімає чохол. Але як з'ясувалося, якщо цього не робити, то через це з батареєю можуть початися серйозні проблеми. Варто дізнатися про них детальніше, щоб навмисне не скорочувати термін експлуатації свого пристрою, передають Патріоти України.

Чому не можна заряджати смартфон у чохлі

Коли смартфон заряджається, він виділяє тепло, і якщо пристрій знаходиться в чохлі, тепло не може вільно поширюватися. Це, у свою чергу, викликає перегрів і пошкодження батареї смартфона. Крім того, деякі чохли можуть заважати правильній вентиляції смартфона, що також може спричинити перегрів та погіршення його продуктивності.

Смартфони всіляко потрібно захищати від перепадів температур, переохолодження та перегріву, оскільки це впливає на їхню продуктивність.

Є ще один цікавий нюанс. Зарядка смартфона в чохлі може тривати більше часу, ніж без нього. Тому зняття чохла дозволяє ще й прискорити процес зарядки. Переконайтеся самі, зарядивши свій смартфон спочатку у чохлі, а потім без нього.

У Apple підтвердили, що зарядка iPhone без чохла позитивно позначиться на тривалості терміну служби акумуляторного блоку.

А якщо ви турбуєтеся про те, щоб ваш смартфон не отримав подряпини під час зарядки без чохла, то покладіть його на м'яку тканину або на подушку. При цьому не залишайте смартфон поблизу батареї або на сонці

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...