А ви це знали? Названо найкраще місце для зберігання бананів - будуть свіжими ще довго

Мабуть, у кожного з нас траплялись ситуації, коли банани псувались ще до того, як ви хотіли їх з’їсти. Це відбувається через неправильні умови зберігання, які тільки пришвидшують процес псування, передають Патріоти України.

Як зберігати банани, розповіла в TikTok користувачка з ніком fabfood4all. Виявляється, якщо робити це правильно, термін їх споживання можна суттєво продовжити.

Прийнято вважати, що фрукти, вирощені у тропічних країнах, слід зберігати поза межами холодильника, оскільки вони полюбляють більш теплий клімат. Багато років всі казали, що банани потрібно зберігати окремо, в теплому місці, і саме там вони здатні достигнути правильно, навіть якщо були придбані ще зеленими.

Кристувачка TikTok на ім’я Каміла, провела експеримент та поклала до холодильника ще зелені банани. Після того, як вони повністю достигли, вона потримала їх там ще протягом 4 днів. Жінка думала, що знявши шкірку з фрукта, вона побачить щось, зовсім непридатне до вживання.

Але, вона помилилась. В неї в руках опинились абсолютно стиглі, свіжі банани, які були придатні до вживання. Таким чином їй вдалося розвіяти старий міф про те, що банани не слід тримати у холодильнику, якщо потрібно зберегти їх більш довший час.

Що приготувати з кислого сиру, якщо сирники та запіканка вже приїлись

п’ятниця, 19 липень 2024, 18:12

Найчастіше кислий сир прийнято вживати в сирниках і запіканках або просто перемішаний зі сметаною і цукром, передають Патріоти України. Але можна урізноманітнити меню і приготувати смачні сирні вафлі, помірно солодкі, ситні, а за наявності фантазії мож...

ТОП-5 щоденних звичок, які допоможуть позбутись від жиру на животі

п’ятниця, 19 липень 2024, 17:44

Кажучи про схуднення варто пам’ятати, що втрата ваги - це лише початок шляху, бо далі потрібно втримати вагу у довгостроковій перспективі. У цьому випадку, зміни у раціоні та переосмислення своїх харчових звичок, може допомогти не лише визначити правил...