Мабуть, у кожного з нас траплялись ситуації, коли банани псувались ще до того, як ви хотіли їх з’їсти. Це відбувається через неправильні умови зберігання, які тільки пришвидшують процес псування, передають Патріоти України.
Як зберігати банани, розповіла в TikTok користувачка з ніком fabfood4all. Виявляється, якщо робити це правильно, термін їх споживання можна суттєво продовжити.
Прийнято вважати, що фрукти, вирощені у тропічних країнах, слід зберігати поза межами холодильника, оскільки вони полюбляють більш теплий клімат. Багато років всі казали, що банани потрібно зберігати окремо, в теплому місці, і саме там вони здатні достигнути правильно, навіть якщо були придбані ще зеленими.
Кристувачка TikTok на ім’я Каміла, провела експеримент та поклала до холодильника ще зелені банани. Після того, як вони повністю достигли, вона потримала їх там ще протягом 4 днів. Жінка думала, що знявши шкірку з фрукта, вона побачить щось, зовсім непридатне до вживання.
Але, вона помилилась. В неї в руках опинились абсолютно стиглі, свіжі банани, які були придатні до вживання. Таким чином їй вдалося розвіяти старий міф про те, що банани не слід тримати у холодильнику, якщо потрібно зберегти їх більш довший час.
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...
Чи знаєте ви, що ваша постільна білизна може містити до кількох мільйонів мікроскопічних мешканців? Пилові кліщі - одні з них. Для них волога, тепло та відмерла шкіра - ідеальні умови для життя. Тепер подумайте, як часто ви перете свою постільну білизн...