Курка вважається досить дієтичним та корисним м'ясом. З такого продукту виходить смачний суп або ж биточки. Але в тушці є й така частина, їсти яку досить небезпечно, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, яку частину курки їсти не можна. Причини досить суттєві.
Якщо діти бачать цю частину в супі – вони одразу відмовляються їсти страву. Виявляється, що це навіть добре. Мова йде про шкірку.
Чим шкідлива куряча шкірка
Продукт містить дуже багато шкідливого холестерину. а також багато жиру. При цьому, жодних корисних речовин в ньому немає.
Для того, щоб курка мала привабливий товарний вигляд – її обробляють різноманітними засобами. На шкірці ж всі вони і залишаються. Для організму це дуже небезпечно.
Якщо говорити про крила, то їх також не можна назвати безпечними, адже в них є лише кістки та шкірка. В підсмаженому вигляді це все дуже смачно і апетитно, але користь залишається сумнівною.
Деякі нутрощі курки також є досить шкідливими. Особливо легені, тому що в них є специфічні бактерії, які не зникають під час термічної обробки.
Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...
Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...