Курка вважається досить дієтичним та корисним м'ясом. З такого продукту виходить смачний суп або ж биточки. Але в тушці є й така частина, їсти яку досить небезпечно, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, яку частину курки їсти не можна. Причини досить суттєві.
Якщо діти бачать цю частину в супі – вони одразу відмовляються їсти страву. Виявляється, що це навіть добре. Мова йде про шкірку.
Чим шкідлива куряча шкірка
Продукт містить дуже багато шкідливого холестерину. а також багато жиру. При цьому, жодних корисних речовин в ньому немає.
Для того, щоб курка мала привабливий товарний вигляд – її обробляють різноманітними засобами. На шкірці ж всі вони і залишаються. Для організму це дуже небезпечно.
Якщо говорити про крила, то їх також не можна назвати безпечними, адже в них є лише кістки та шкірка. В підсмаженому вигляді це все дуже смачно і апетитно, але користь залишається сумнівною.
Деякі нутрощі курки також є досить шкідливими. Особливо легені, тому що в них є специфічні бактерії, які не зникають під час термічної обробки.
Газована вода вже багато років викликає суперечки: когось вона освіжає в спеку, а хтось після неї відчуває дискомфорт, печію чи здуття живота. Попри те, що вона складається з тих самих компонентів, що й звичайна вода, вуглекислий газ по-різному впливає...
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...