А ви це знали? Названо найшкідливіший алкогольний напій - справа не в кількості спирту

Лікарі розповіли, який алкоголь вважається найшкідливішим, хоча вміст спирту в ньому невисокий, порівняно з міцними спиртними напоями. Про це пише newsyou, передають Патріоти України.

Найшкідливіший алкоголь не пов'язаний з кількістю спирту

Наркологи кажуть, що найнебезпечнішим для здоров'я алкогольним напоєм є коктейлі в банках і пляшках. І справа тут у великій кількості барвнику, а також інший "хімії" у вигляді смакових добавок, які розбавлені спиртом.

Та й пиво, яке зараз роблять з концентрату, не найкорисніший алкогольний напій. А ось коктейль з алкоголю і енергетика небезпечний для нашої серцево-судинної системи, викликаючи серйозні проблеми. Зловживання таким напоєм може навіть призвести до інфаркту.

Який алкоголь найменш небезпечний

Лікар каже, що найменш небезпечним вважаються алкогольні напої, які отримують шляхом природного бродіння з виноградних соків. Це червоне сухе вино, міцність якого не перевищує 9-13%.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...