А ви це знали? Названо найшкідливіший суп - його їсти небезпечно

Суп вважається однією з найкорисніших страв. Їсти його батьки привчають дітей з самого дитинства. Страва сприяє покращенню травлення і є досить поживною. Але є й такий суп. який вживати навіть шкідливо, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість про найшкідливіший суп. Його їсти не варто. Незважаючи на дуже насичений та приємний смак цього супу – їсти його дуже шкідливо для організму. Мова йде про солянку. Така перша страва досить жирна і дуже пряна, тому може сприяти загостренню хвороб.

Особливо суп подразнює шлунок, а також діє на серцево-судинну систему. Так як в солянці поєднується велика кількість м'яса, сала – страва наповнена насиченими жирами.

Крім цього, у таку першу страву додають також багато кислих компонентів: каперсів та лимонів. Усі ці компоненти особливо небезпечні для людей, які страждають гастритом та захворюваннями підшлункової залози.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.