Цим лайфхаком користувалися наші мами, бабусі та прабабусі. Досвідчені кулінари вирішили нагадати про давно забутий, але корисний прийом, який допоможе довше зберегти свіжість рослинної олії, а також запобігатиме появі гіркоти, передають Патріоти України.
Якийсь час тому багато родин зберігали вдома великі запаси олії. Хтось брав його з запасом, комусь його давали в рахунок зарплати або за бартером, а хтось отримував літрами, як оплату за оренду паїв. Незважаючи на те, що зараз даний лайфхак може стати в нагоді не всім, все ж знати про нього не завадить.
Відкриваючи пляшку олії, відбуваються різні процеси, які впливають на її свіжість та тривалість терміну придатності. Особливо це стосується домашньої олії та олії, отриманої екологічним шляхом (за допомогою дерев'яного преса, наприклад).
Згодом олія почне гірчити, з'явиться осад і вона зіпсується. Щоб цього уникнути, до пляшки достатньо додати дрібку солі. А все тому, що сіль – натуральний консервант.Цей лайфхак стане в нагоді, якщо ви їдете у відпустку, а у вас стоїть тільки відкрита пляшка олії. Щоб воно довше залишалося свіжим – просто додайте сіль
Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...
Дачники стверджують, що шкідники навіть не будуть прилітати на город, якщо навесні висадити поряд з грядками картоплі всього лише одну рослину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мова йде про пижму. Вона є справжнім захисником городньої ку...