У процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України.
Руками перемішувати фарш зручно, але є один момент. Він стає занадто однорідним. Він втрачає свою повітряну структуру. В результаті приготувати соковиті та ніжні котлети стає важким завданням.
У вас на кухні має бути силіконова лопатка. Вона є незамінною помічницею. Можна взяти і звичайну ложку. Але не замінюйте інструменти руками.
Треба пам’ятати, що формувати котлети треба також з обережністю. Якщо надто старатись, то вони вийдуть забитими. Кілька легких рухів для формування буде цілком достатньо.
Ці прості дії допоможуть готувати завжди вдалі та апетитні котлети. Це кулінарні істини, про які варто знати. Нехай ваші котлети будуть смачними.
Розбіжності трапляються у будь-яких стосунках, але конкретні слова часто визначають, чи закінчиться конфлікт конструктивно, чи перетвориться на мовчазну війну. Сімейний психотерапевт радить уникати певних фраз, щоб розмова не перетворювалася на поле бо...
Домашні котлети – найкраща страва для ситного обіду, а також вечері. Під час приготування котлет велике значення мають спеції, які можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати його, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться переліком сп...