У процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України.
Руками перемішувати фарш зручно, але є один момент. Він стає занадто однорідним. Він втрачає свою повітряну структуру. В результаті приготувати соковиті та ніжні котлети стає важким завданням.
У вас на кухні має бути силіконова лопатка. Вона є незамінною помічницею. Можна взяти і звичайну ложку. Але не замінюйте інструменти руками.
Треба пам’ятати, що формувати котлети треба також з обережністю. Якщо надто старатись, то вони вийдуть забитими. Кілька легких рухів для формування буде цілком достатньо.
Ці прості дії допоможуть готувати завжди вдалі та апетитні котлети. Це кулінарні істини, про які варто знати. Нехай ваші котлети будуть смачними.
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...
10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...