А ви це знали? Номер вашого дому/квартири підкаже, яке в них буде життя


Кожне житло, навіть знімне, має свою атмосферу, свій настрій, запахи, звуки. Все це в тандемі відтворює загальну ауру житла і визначає, настільки затишно або незатишно в ньому буде мешканцям, передають Патріоти України.

При цьому, дуже важливим моментом виступає і номер цього конкретного будинку.

Як дізнатися свій номер будинку?

Щоб дізнатися номер свого будинку/квартири, додайте всі його цифри так, щоб в результаті вийшло число від 1 до 9-ти.

Наприклад, номер вашого житла 175. 1 + 7 + 5 = 13, 1 + 3 = 4. Отже, отримуємо підсумковий номер – 4.

Що розповість про житло його номер

Отже, переходимо до наших номерів.

Номер 1

Під цим номером ховається потужна енергетика лідерства. Ті, хто живе в будинку з номером 1, мають всі шанси стати впливовою і успішною людиною. Їх будинок готовий підтримати і надихнути на це. Але при цьому, в такому житлі є серйозна небезпека загоряння. Тому уважно перевіряйте всі побутові прилади перед виходом з дому. Діти, які народилися або ростуть в такому будинку можуть конфліктувати з батьками, однак їх чекає успішне життя і вони дуже швидко стають самостійними.

Номер 2

Відмінна риса житла з таким номером – якась циклічність подій, які схильні повторюватися. Плюс такого житла – воно завжди готове дати шанс на нове життя. Мінус – квартири під цим номером часто стають обителлю для таємних побачень або змов. А ось діти в такому житлі виростають досить успішними і пристосованими до різних життєвих ситуацій.

Номер 3

Під цим номером ховається дуже потужна енергетика світла. Але, на жаль, господарі таких будинків рідко бувають багаті. Однак, і бідними їх назвати складно, зазвичай вони щасливі і мають рівно стільки, скільки їм потрібно для життя. А відносини в такому будинку будуть надзвичайно міцними. Діти в житлі під номером 3 виростають творчими особистостями. Їх чекає успіх у творчих або соціальних професіях.

Номер 4

Будинки і квартири з таким номером мають енергію стабільності. Тут зазвичай міцні шлюби, а подружжя вміють знаходити компроміси. Однак, в таких квартирах може загрожувати небезпека зі сторони комунальних служб або стихії. А діти в цьому житлі можуть вирости непристосованими до життя. Щоб цього не сталося, батькам необхідно заздалегідь привчати їх до самостійності й уміння робити вибір.

Номер 5

У будинок з таким номером дуже часто приходять гості. Він – немов світло метеликів привертає навіть малознайомих людей своєю енергією гостинності та затишку. Подружжя в цих квартирах часто бувають в роз’їздах і відрядженнях, і щоб зберегти шлюб їм потрібно йти на компроміс. Діти в житлі з таким номером виростають художниками або артистами, вони також будуть багато подорожувати.

Номер 6

Це число незавершеності, але разом з тим – постійного розвитку. Щоб зберегти шлюб в такій квартирі потрібно вміти знаходити компроміси і максимально зменшити вимоги до партнера. А ось в плані роботи або професії, то мешканці таких квартир дуже часто змінюють їх, що втім, в результаті виявляється на краще. Діти в таких квартирах занадто самовпевнені і непосидючі. Але при належному вихованні вони можуть стати досить успішними людьми.

Номер 7

Цей номер наповнює будинок удачею. Його мешканцям буде везти, але у відповідь доля буде постійно спокушати їх. Шлюб в такому будинку буде або дуже щасливим, або навпаки. А ось у дітей з таких квартир є всі шанси прославитися і стати дуже відомими і успішними.

Номер 8

Так як “вісімка” це знак нескінченності, то статичну енергію умиротворення і стабільності вона приносить в будинок з таким номером. Життя тут протікає спокійно і розмірено. Але небезпека цього в тому, що один з подружжя може занадто відчутно управляти іншим партнером. Діти з такого житла мають потужний інтелект і мають всі шанси стати успішною людиною, але йти до успіху їм потрібно досить тривалий час.

Номер 9

Це число символізує різкі, кардинальні зміни. У житлы під таким номером життя вирує всіма фарбами. Тут мешканці легко створюють нові відносини і так же легко можуть вийти з них, якщо результат їм не підійде. Людям, які живуть тут потрібно вміти зважувати свої кроки. А діти з таких квартир і будинків мають шанси в майбутньому стати успішними бізнесменами, які вміють розумно і успішно ризикувати.

Під яким би номером не був ваш будинок – не забувайте, основа його аури – це те, що ви приносите в будинок. Залишайте погані думки перед порогом будинку, обставте будинок улюбленими красивими речами і даруйте любов і тепло всім, хто живе в ньому.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...