А ви це знали? Ось як номер квартири впливає на ваше життя!

Чи доводилося вам бувати в будинках, де панує правильна атмосфера? Де ви відчуваєте себе чудово і спокійно? А в таких, де стає не по собі - начебто і не скажеш чому, але щось не так з енергетикою? З точки зору нумерології, кожна адреса несе в собі певну матрицю, яка визначає "характер" будинку, передають Патріоти України.

Знаючи характер свого будинку (або потенційного будинку), ви можете визначити, чи підходить він особисто вам.

Ось як обчислити номер свого будинку або квартири:

Напишіть номер свого будинку (квартири).

Наприклад: у вас будинок №1704.

Потім підсумуйте всі цифри, щоб вийшло однозначне число.

1 + 7 + 0 + 4 = 12.

1 + 2 = 3.

Ваш номер – 3.

Якщо ви живете в квартирі, то вам потрібно додати номер квартири, а не будинку!

Значення:

Люди, які живуть в квартирах або будинках з цим номером, як правило, є незалежними і самодостатніми. Вони завжди намагаються вирватися вперед – бути лідерами.

Одиниця наділяє мешканців будинку працьовитістю і витривалістю. Це сприяє їх участі в різноманітних проектах, роботі в приватному бізнесі або на підприємстві з передовими, новаторськими ідеями і підходами.

Також ця вібрація буде стимулювати людину ставити мету і домагатися її. Для таких людей дуже важливо бути особливими, а головне – першими в своїй справі і ні на кого не схожими. У цьому просторі живуть сильні, ініціативні люди, які не бояться ризикувати.

Дуже часто число 1 мають будинки керівників і директорів. А якщо людина, що живе в квартирі з таким номером, не займає високу посаду, завдяки позитивній вібрації, у нього є всі шанси її отримати або як мінімум домогтися підвищення.

Такий будинок або квартира випромінюють м’якість і витонченість. Його мешканці в повсякденному житті часто грають роль радника.

Вони вміють згладжувати гострі кути, вирішувати конфлікти. Володіють великим терпінням, добротою, чуйністю. Цінують комфорт і тишу.

Для двох люблячих людей в цьому просторі – завжди медовий місяць, адже воно наповнені врівноваженістю і делікатністю, розумінням і прийняттям іншої людини, тому в квартирі з числом 2 не можна жити на самоті.

Також завдяки позитивній енергетиці числа розвивається чутливість до тонкої енергії природи, мистецтва, музики, магії, інтуїції.

В цьому будинку завжди панує свято. Його мешканці товариські, веселі і гостинні.

Для них важливо використовувати свою уяву, самовиражатися і всіляко проявляти себе, в тому числі і творчо.

Енергійність, дружелюбність і оптимізм – така атмосфера завжди відчувається в цьому будинку і передається від господарів гостям. Люди різних поглядів тут можуть зустрітися і взаємодіяти з теплотою і любов’ю.

Вібрація числа 3 спонукає людей сприймати світ таким, яким він є, об’єктивно і при цьому не втрачати інтерес і віру в краще. Поселившись в такому будинку, можна розширити своє суспільне життя.

Якщо в житті потрібна стабільність, квартира з вібрацією 4 – якраз те, що потрібно. Це чудовий будинок для створення фундаменту свого майбутнього і здійснення мрії.

Люди, що живуть тут, вміють поставити мету і методично домагатися її досягнення, тому часто досягають успіху.

Вони добре працюють як руками, так і головою. У такому будинку буде комфортно групі людей, які прагнуть досягти єдиної мети.

Вібрація сприятиме порядку, економії, а також ретельності. Почуття безпеки і захищеності в цьому просторі стане нагородою для тих, хто не боїться напруженої та відповідальної роботи.

Вібрація числа 5 несе енергію руху і змін. Тут живуть люди, які вміють швидко думати і так само негайно приймати рішення.

Вони активні, нестандартні й дуже допитливі. Відрізняються широким кругозором, приймаються за кілька справ відразу і завжди успішно їх завершують.

Нудьги в цьому будинку ніколи не буває. Крім того, під впливом цієї цифри зростає сексуальна привабливість, і будинок буде хорошим місцем для романтичних пригод.

Енергетика благоволить проявляти свої організаторські здібності. Простір п’ятірки створено для динамічних, діяльних натур, експериментаторів і реформаторів.

Будинок або квартира з такою вібрацією сприяють гармонійним стосунках з усіма мешканцями. Люди, які тут живуть, несуть тягар відповідальності за всі свої дії. Вони, як правило, справедливі, точні, стримані, обережні і старанні.

Також для них дуже важлива естетична краса будинку, тому в його просторі багато квітів, картин, аксесуарів. Тут люблять домашніх тварин. Комфортабельні умови квартири залучають грошові потоки.

Мешканці мають високі ідеали і дуже сильну внутрішню потребу в особистій чистоті, охайності та порядку. Шістка – позитивна вібрація для сім’ї, особливо коли в будинку є діти.

Будинок хороший для тих, хто любить жити один, занурюватися в думці, а також шукає божественного одкровення.

Це простір підходить для студентів, письменників або дослідників, так як вібрація сімки розташовує до вічних пошуків. Крім того, вона сприяє розвитку інтуїції, марень, видінь, вивчення філософії і метафізики – всьому, що допомагає знайти життєвий шлях.

Удача в цьому будинку досягається завдяки знанням, спеціалізації та професійній майстерності. Його мешканців захоплює читання. Вони не люблять фізичну працю, хоча і визнають її корисність.

В цілому простір сприяє відпочинку і розслабленню, енергетично 7 дуже підходить для замкнутих людей.

В таких квартирах потрібно вміти тримати баланс духовного і матеріального, пам’ятаючи про те, що духовне ріст і розвиток покращують матеріальний добробут.

Мешканці справедливі, відповідальні, трохи потайливі. Вони часто закохуються, є вірними й відданими. Вісімка зміцнює організаторські вміння, які сприяють досягненню матеріального добробуту.

Це простір – швидше за все, не домашнє вогнище, а центр ділової активності. Воно привертає людей влади, грошей та успіху – обережних, розважливих і принципових, людей твердої волі. Позитивний настрій в цьому будинку – прямий шлях до самовдосконалення.

Людям в таких квартирах хочеться досягти успіху в усьому. Вони намагаються проявляти всебічний інтерес.

Вібрації будинку мають у своєму розпорядженні до виконання задуманого, досягнення взаєморозуміння, дозволяють побачити приховані можливості. Енергетика числа 9 збільшує любов і співчуття до людей, спонукає мешканців до щедрості.

Саме в таких просторах можна зустріти талановитих і творчих людей, схильних до медитації, цілительства. Цифри говорять, що таке житло допоможе знайти людям і гроші: вони залучаться завдяки співчуттю і мудрості.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...