А ви це знали? Ось яка частина курки найшкідливіша - в жодному разі не їжте її!

Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду, передають Патріоти України. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати?

Курятина популярна, тому що куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину, курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть дієтологи, куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.

Що у курці вважається шкідливим?

Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:

  • в ній немає жодних вітамінів,
  • вона містить високий рівень холестерину та жиру,
  • у курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Через це спеціалісти рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.

Далі у рейтингу «шкідливості» крила, через те, що курячі крила - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів. Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...