Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду, передають Патріоти України. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати?
Курятина популярна, тому що куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину, курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть дієтологи, куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.
Що у курці вважається шкідливим?
Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:
Через це спеціалісти рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.
Далі у рейтингу «шкідливості» крила, через те, що курячі крила - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів. Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.
Щоденне споживання кисломолочного сиру може суттєво вплинути на здоров’я - як позитивно, так і з можливими нюансами. Які саме зміни відбудуться в організмі, якщо зробити цей продукт частиною щоденного раціону, передають Патріоти України. Високий вміст ...
Сидячий спосіб життя в зрілому віці пов’язаний зі зменшенням об'єму мозку та когнітивним спадом – навіть у тих, хто регулярно тренується. А у людей з генетичною схильністю до хвороби Альцгеймера ризики ще вищі. Про це йдеться у результатах дослідження,...