Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду, передають Патріоти України. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати?
Курятина популярна, тому що куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину, курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть дієтологи, куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.
Що у курці вважається шкідливим?
Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:
Через це спеціалісти рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.
Далі у рейтингу «шкідливості» крила, через те, що курячі крила - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів. Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...