А ви це знали? Ось що станеться з організмом, якщо відмовитися від вживання яєць

Лікарі розповіли, що станеться з організмом, якщо повністю відмовитися від вживання в їжу курячих яєць. І ці зміни, запевняють експерти, не з приємних. Про це пише ukrhealth, передають Патріоти України.

Ви не будете відчувати ситість

При відмові від яєць скорочуються калорії в раціоні, при цьому ви будете відчувати більший голод. Адже яйця багаті білком, що сприяє почуттю ситості.

Брак поживних речовин

Якщо ви виключаєте яйця зі свого раціону, ви також можете втратити деякі важливі поживні речовини. Справа в тому, що величезна частина з них міститься в яєчних жовтках. Яйця багаті вітамінами A, D, E і K, а також корисними для серця жирними кислотами омега-3.

Втрата м'язів

Виключення з раціону такого джерела білка, як яйця, може знизити ефективність тренувань. Яйця містять лейцин, амінокислоту, важливу для синтезу м'язової маси, яка скорочується з віком.

Холестерин може залишитися на колишньому рівні

Хоча яйця є джерелом холестерину, відмова від них може не вплинути на ваш рівень. Справа в тому, що лише 20% холестерину ми отримуємо з їжею, інші 80% виробляє наша печінка.

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...