Лікар розповіла, які зміни можуть статися з організмом, якщо повністю відмовитися від м'яса, замінивши його іншим джерелом білка - рибою. Про це розповіла доктор із США Люсія Гарсія, пише Quora, передають Патріоти України.
За словами медика, один з її пацієнтів з високим холестерином протягом року їв замість м'яса тільки рибу. В результаті його холестерин впав до нормального рівня, але він виявив, що значення альбуміну і гемоглобіну були низькими, і у нього розвинулися симптоми анемії.
Лікар розповідає, що залізо є одним з основних поживних речовин для організму. Якщо в організмі не вистачає заліза, це може легко призвести до залізодефіцитної анемії.
Вміст "гемового" заліза в м'ясі риби вкрай низький, що не може задовольнити потреби організму людини в залізі. М'ясо ж багате різними мінералами і кровотворними елементами, в тому числі залізом, цинком, вітаміном В12 і так далі, і є дуже хорошою "добавкою крові".
За словами лікаря, м'ясо містить багато насичених жирів. Якщо їсти занадто багато м'яса, можна отримати ожиріння, високий рівень холестерину, серцево-судинні та цереброваскулярні захворювання. А ось жир риби являє собою ненасичені жирні кислоти, які дуже корисні для здоров'я серцево-судинної системи і судин головного мозку.
За словами доктора Гарсії, для досягнення збалансованого харчування рекомендується їсти рибу 4 дні на тиждень і м'ясо 3 дні на тиждень.
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...
Усім нам відоме розчарування, коли ми намагаємося видалити залишки наклейок з банок, які ми хочемо використати повторно, або зі свічки, яку ми щойно купили. Майже неможливо зробити це чисто і без липких слідів. Але існує метод, за допомогою якого можна...