Щоденні звички та харчування можуть помітно впливати на самопочуття людини. Серед них є ті, котрі завдають найбільшої шкоди для ваги і здоров'я, передають Патріоти України.
Наприклад, не варто їсти фрукти після основного прийому їжі. Вони можуть замінити десерт, але краще їх їсти за годину до або через дві години після їжі. Таким чином в організмі не буде бродіння та порушень роботи шлунку.
Ще одна погана звичка - запивати їжу водою, чи іншими напоями. Через це ферменти, які допомагають перетравлювати їжу, потрапляють до шлунку швидше за продукти.
Гарячий душ чи ванна після їжі теж погана ідея. Це відводить активний кровообіг від шлунку до кінцівок, що негативно впливає на обмін речовин. Тому краще почекати хоча б кілька годин. Спати чи курити після їжі також не можна. Це погіршує якість відпочинку та самопочуття, може викликати спазми та загальне погіршення здоров'я.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...