А ви це знали? Повня в лютому 2022: Що не можна робити 16 лютого, щоб не накликати біду

В останньому місяці зими Місяць увійде в пік свого зростання в середу 16 лютого о 19:00 за київським часом. Повня відбудеться в сузір'ї Лева, передають Патріоти України.

Повня у Леві - це хороший період, щоб розкласти по поличках свої думки і почуття і визначитися зі своїми істинними бажаннями. Емоційний фон дня позитивний, ви можете відчувати прилив енергії, який потрібно витрачати раціонально, не вплутуючись в сумнівні авантюри. Під впливом повного Місяця можуть проявитися такі якості як хвастовство, самозакоханість, егоїстичність. Люди схильні бути більше зосереджені на собі і своїх потребах і ставити їх на перше місце.

Місячний календар на лютий 2022 розповість, в які дні можна втілювати свої ідеї, а в які підвищується ризик травматизму, збитків і нещасних випадків.

Повня у лютому 2022: що можна робити

Місяць у Леві налаштовує на довгострокове планування. У цей день можна ставити цілі і продумувати шляхи здійснення бажаного до найменших деталей.

До настання повного Місяця корисно очистити простір навколо себе і зробити прибирання в будинку. У цей день не потрібно звалювати на свої плечі тягар обов'язків, виконуйте поточні справи і ті, які відкладалися в довгий ящик. Добре довести до кінця розпочате.

Емоційний фон в повню нестабільний, можливе виникнення конфліктних ситуацій. Тому важливо не піддаватися поривам емоцій, які можуть погіршити ситуацію. Потрібно шукати компроміс або обходити гострі кути.

Повня 16 лютого – хороший день для процедур очищення організму. Детокс піде на користь здоров'ю і допоможе зміцнити захисні сили. Особливу увагу потрібно приділяти прогулянкам на свіжому повітрі і медитації. Надлишки енергії в день повний місяць можна вихлюпувати на папір. Творчість допоможе відновити життєві сили.

Що не можна робити в повню 16 лютого 2022

  • змінювати місце роботи;
  • проводити серйозні хірургічні втручання без крайньої потреби;
  • викидати особисті речі;
  • брати і давати в борг;
  • стригти і фарбувати волосся;
  • зловживати алкоголем.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...