А ви це знали? Про що не слід розповідати, щоб не наврочити

Іноді звичайні розмови можуть стати причиною неприємностей чи навіть нещасть. Щоб захистити себе від заздрощів і пов'язаного з ним негативу, краще не розповідати про особисті плани й уникати безпідставних обговорень інших людей, передають Патріоти України.

РБК-Україна (проект Styler) зібрало список тем, на які краще не розмовляти, щоб не накликати горе та не наврочити.

Плани на майбутнє

Не рекомендується ділитися планами на майбутнє. Багато хто вірить, що це важливе правило допомагає уникнути негативного впливу. Коли ви розповідаєте про свої плани, це може викликати заздрість в інших людей та навіть спровокувати їх негативну реакцію.

Вважається, що плани на майбутнє мають сильну енергетику, і коли ви їх озвучуєте, ця енергія стає беззахисною перед зовнішнім впливом. Злі люди або заздрісники можуть намагатися зіпсувати ваші наміри або наврочити вас. Щоб захистити і зберегти у безпеці заплановане, краще тримати такі думки при собі та не обговорювати з іншими.

Плітки та чутки

З дитинства багатьох із нас учили, що пліткувати недобре. На жаль, більшість людей нехтують цим правилом у дорослому житті. Плітки не тільки поширюють неправдиву чи перебільшену інформацію, але й несуть у собі негативну енергію, яка впливає як на того, хто їх розповсюджує, так і на слухачів.

Важливо пам'ятати, що слова та думки мають велику силу, і саме вони формують наше ставлення до навколишнього світу та інших людей. Якщо ви почули щось неприємне або приголомшливе, краще не загострювати увагу і не передавати цю інформацію далі.

Не варто поширювати негатив, адже це може тільки посилити ситуацію і зіпсувати відносини з іншими. Можна дозволити собі відійти від цього правила тільки у тому разі, якщо ви впевнені у правдивості наданої вам інформації та коли вона безпосередньо впливає на інших людей, наприклад, порушує особистий простір або права. Важливо не поширювати безплідні підозри та неперевірені факти.

Розмови про любовні стосунки і взаємовідносини

Не варто розповідати стороннім про свої взаємостосунки - хай то дружба, кохання чи робота. Важливо тримати ці речі при собі.

Існує поширена думка, що чим більше ви обговорюєте свої відносини з іншими, тим більша ймовірність, що вони почнуть псуватися. Багато людей запримітили, що варто лише похвалитися чимось, і вже наступного дня ситуація може змінитися на прямо протилежну. Іноді кажуть, що таким чином людина сама наврочила своє майбутнє.

Через це радше уникати розмов про особисте життя, щоб уникнути можливих неприємних наслідків і, можливо, навіть заздрості від інших, яка теж несе в собі негативну енергію.

Повчання та поради, про які вас не просили

Повчання є темою, до якої слід ставитися обережно. Як езотерики, так і психологи радять уникати нав'язування своїх поглядів іншим. Ваші мудрість, духовна гармонія та великий досвід - це особисті речі, які належать тільки вам.

Давати настанови та поради можна лише в тих випадках, коли вас про це просили. Коли хтось дійсно потребує допомоги і сам звертається за нею, тільки тоді можна поділитися своїм досвідом і знаннями, інакше це буде нав'язуванням.

Можуть свідчити про хворобу! ТОП-7 симптомів та сигналів організму, які не варто ігнорувати

вівторок, 27 серпень 2024, 12:00

Ігнорування змін в організмі здатне призвести до фатальних наслідків. Навіть звичайні, на перший погляд, симптоми можуть сповіщати про небезпечні хвороби, передають Патріоти України. Неочевидні ознаки, за яких треба звертатися до лікаря, перелічили в ...

А ви це знали? Про що не слід розповідати, щоб не наврочити

вівторок, 27 серпень 2024, 11:35

Іноді звичайні розмови можуть стати причиною неприємностей чи навіть нещасть. Щоб захистити себе від заздрощів і пов'язаного з ним негативу, краще не розповідати про особисті плани й уникати безпідставних обговорень інших людей, передають Патріоти Укра...