А ви це знали? Продукти, які категорично не треба їсти разом з яйцями

Дієтологи та нутриціологи знають краще, що і як треба їсти. І вони мають рекомендації щодо поєднання продуктів. Виявляється, що ми їмо часто неправильно та навіть шкідливо. Пропонуємо і вам дізнатися, що саме ви їсте не так, як треба.

Подробиці

Яйця в раціоні є дуже часто. На сніданок майже завжди їх готують. Виявляється, найулюбленіша яєчня з ковбасою шкідлива, бо призводить до збільшення маси тіла. А ще підвищується ризик інсульту та рака підшлункової залози.

Яєчню не рекомендують запивати молоком та чаєм, бо напій погіршує засвоєння білка з заліза. З рибою також не треба поєднувати, бо вітамін B7 нейтралізується овідином, який є в складі яєць. Якщо ви не хочете мати проблеми з травленням, тоді після вживання яєць не треба їсти банани.

Живеш все життя, їж зранку яєчню з ковбасою, запиваєш чаєм, а виявляється, що це несумісні продукти. І як тепер дивитися на улюблений сніданок?

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.