А ви це знали? При якому відсотку заряду акумулятора смартфон варто терміново поставити на зарядку

Багато власників смартфонів починають використовувати зарядний пристрій тільки після того, як гаджет повністю розрядився. Це неправильний підхід: подібна звичка призведе до скорочення терміну експлуатації акумулятора, передають Патріоти України.

Зарядка мобільного пристрою при занадто низькому (хоч і не нульовому) рівні заряду — теж помилка. Потрібно відправляти девайс на підзарядку при більш високому відсотку.

Коли треба ставити смартфон на зарядку

Бажано, щоб показник заряду акумулятора мобільника, що відправляється на зарядку, становив як мінімум 40%. При цьому показник не повинен перевищувати 80%. Подібний підхід дозволить максимально продовжити "життя" батареї: вона витримає в тричі більше циклів зарядки/розрядки.

Можливо, в цьому випадку смартфон треба буде заряджати кілька разів на день. Звичайно, це буде виходити не завжди. Але якщо у людини є така можливість, нею потрібно користуватися. Втім, заряд батареї далеко не завжди слід тримати на рівні 40-80%. Раз на місяць акумулятор варто повністю розрядити, а потім зарядити до 100%. Таке "тренування" буде дуже корисним для мобільника.

Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

середа, 24 квітень 2024, 7:12

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України. Отже, для при...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...