А ви це знали? Розмір власної руки розповість дещо цікаве про ваш характер

Пропонуємо вам самим спробувати пізнати себе трохи краще, пройшовши нескладний тест. Від вас вимагається лише виміряти відстань від ліктя до кисті рук так, як це зроблено на малюнку вище, передають Патріоти України.

.Маленькі руки

Ті, хто не зміг дотягнутися до кисті руки, люди-авантюристи. Вони не можуть всидіти на місці, їм потрібні нові почуття, нові відчуття, ризик. Вони в будь-яку хвилину готові кинутися в подорож. І взагалі вони готові на все, аби розвіяти нудьгу. Разом з тим це люди, які витрачають себе і свої сили тільки на масштабні речі, які обіцяють їм вигоду і прибуток. Володарі маленьких долонь, до речі, більше за інших страждають від браку уваги. Точніше на них діє той факт, що їх не помічають. Через це вони часто наступають на одні й ті ж граблі, роблять одні й ті ж помилки по багато разів.

Сперечатися ці люди вміють як ніхто інший. Вони завжди спираються на факти і логіку, так що переспорити їх мало кому вдається.

Великі руки

Ті, у кого долоня більше середнього, як правило, є перфекціоністами. Вони можуть проводити години за складною і нудною роботою, помічати дрібниці і деталі, шукати способи вирішення завдань і навіть не відчути стомлення. Роботу вони завжди роблять якісно, навіть якщо дуже поспішають.

Люди з великими долонями сприймають реальність трохи гостріше, ніж варто було б, в результаті вони багато що приймають близько до серця і, як наслідок, даремно страждають. Люди цієї категорії часто ставлять інтереси інших вище своїх. Так що їх можна зарахувати до «швидкої допомоги» для оточуючих. Вони самі це прекрасно знають і усвідомлюють, але вдіяти зі своєю природою нічого не можуть.


Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...