А ви це знали? Секрет з приготування яєшні, який використовують шеф-кухарі

Навіть звичайну яєшню дуже легко зіпсувати. Страва часто виходить підгорілою, погано просмажується і має не дуже вдалий вигляд. Але досягти ідеальної консистенції та смаку вам допоможе один простий інгредієнт, передають Патріоти України.

Секрет приготування ідеальної яєшні на сковорідці опублікувало видання Mirror. Вам знадобиться один дуже простий інгредієнт.

Спочатку приготування виглядає достатньо класичним. Потрібно розігріти сковорідку. Потім викласти на неї шматочок масла і розтоплювати його декілька секунд. Потім розбити яйце.

Саме після цього потрібно виконати одну просту дію – додати трохи води. Цей інгредієнт зробить страву ідеальною

Коли ви накриєте яєшню кришкою вона ніби пропарюється. Рідина випаровується, а на сковорідці залишається дуже ніжна та не пересушена страва.

Як готує яєшню знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі

1. Розбити яйця на рівну поверхню, перш ніж розбити їх на сковорідку.

2. Перекладіть яйце на сковорідку.

3. Посипати зверху дрібкою солі та перцю.

4. Повільно збільшити вогонь. Додати каплю води.

5. Нарізати вершкове масло на шматочки і розкласти їх навколо яєшні.

6. Коли масло починає пінитися, воно готує верхню частину яйця.

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...