А ви це знали? "Щасливий" колір волосся за датою народження: Як пофарбуватися, щоб привернути щастя і багатство

У вашому знаку Зодіаку таїться секрет не тільки внутрішнього щастя, але і зовнішньої привабливості. Зібрати їх воєдино зовсім не важко, передають Патріоти України.

Не знаєте, як підібрати колір волосся, і всі відтінки здаються вам неправильними? У кожного знака Зодіаку є свій колір, а значить він може вам підказати, який колір волосся принесе вам щастя.

Ми розповімо, як дізнатися, в який колір варто пофарбувати волосся відповідно до вашої дати народження і знаку Зодіаку, щоб підкреслити свою індивідуальність і досягти внутрішньої гармонії.

Зухвалим і рішучим Овнам не варто боятися яскравих експериментів з волоссям. Їх колір удачі – червоний тому, підбираючи колір волосся, варто звернути увагу на його відтінки. Втім, чим натуральніше виглядатимуть локони Овна, тим йому краще. Тому доведеться шукати золоту середину.

Спокій і розміреність Тельців повністю відображається в їх зачісці – вони неохоче змінюють стиль, колір волосся, стрижку, і протягом життя вважають за краще ходити в один і той же салон до одного і того ж перукаря. В кольорах перевагу віддають натуральним русявим відтінкам з холодним підтоном. Але якщо вже душа Тельця жадає чогось такого, то тут астрологи нагадують, колір удачі цього знака зодіаку – зелений.

Природну привабливість Близнюків не затьмарити ніякими фарбуваннями. Вони від природи – натури чарівні, адже їх колір удачі – самий сонячний, жовтий. Тож не дивно, що цьому знаку зодіаку до лиця всі відтінки блонда – від холодного з фіолетовими і сірими підтонами, до м’якого, медового.

Романтична натура Раку відбивається в білому кольорі удачі. Однак цьому знаку зодіаку підійде більш “мрійливий” відтінок для фарбування волосся. Астрологи рекомендують Ракам поекспериментувати з “полуничним блондом” – багатогранним відтінком, який регулюється насиченістю рожевого підтону. Його слід обрати, виходячи з кольоротипу шкіри.

Золоті Леви завжди прагнуть бути в центрі уваги, тому і колір волосся варто підбирати, виходячи з цієї їх потреби. Цьому знаку підійде фарбування в каштанові відтінки з золотистим підтоном, або ж слід звернути свій полум’яний погляд на все розмаїття та пишність палітри рудого. У фарбуванні “гриви” Левам вагатися не варто, покажіть, хто тут найяскравіша подія.

Дівам надають впевненості в собі класичні відтінки – попелястий блонд, темно-каштановий, чорний шоколад. Для них важливо дотримуватися балансу між їх зовнішньої манірністю і внутрішньої статечністю. Тому астрологи радять цьому знаку зодіаку не порушувати свої принципи і не винаходити велосипед: класика для Дів – кращий спосіб прикрасити себе.

Терезам часом хочеться відчайдушних експериментів – це саме той знак зодіаку, який на завтра може прийти на роботу з помаранчевими дредами, хоча ще вчора носив стримане русяве каре. Проте такий “вірш” нападає на них нечасто. У повсякденному житті Терезам варто звернути увагу на каштанові відтінки з теплими підтонами. А в періоди експериментів – на рожевий і блакитний.

Загадкова душа Скорпіона здатна на різні чудеса – в них маса протиріч, яка, втім, не заважає жити цьому знаку зодіаку. Скорпіонам буде комфортно з глибокими темними відтінками волосся, з синім або фіолетовим відливом для більш інтригуючого ефекту.

Кому пощастило з вибором кольору волосся за знаком Зодіаку, так це Стрільцям. Їм личить все – від попелясто-русявого і аж до кислотно-зеленого. І Стрільці загалом експериментують з великим азартом. Однак, якщо цьому знаку хочеться стати розсудливими, вони звертають свій погляд на приглушені фіолетові відтінки, які, втім, їм також дуже до лиця.

Експресивним Козерогам драми і в житті вистачає, тому за їх зовнішнім виглядом ніколи не скажеш, яка буря пристрастей вирує в їх душі. Втім, для них це – захисна оболонка, за якою можна сховатися від недоброзичливця, або відкрити для того, кого цей знак зодіаку прагне здивувати. Тому Козерогам радять фарбувати волосся в відтінки русявого. Ще краще – з холодним підтоном, якщо дозволяє кольоротип шкіри.

Водолії, як і всі яскраві індивідуальності, обожнюють впадати в крайнощі. Вибір фарбування в даному випадку – не виняток. Цей знак Зодіаку може не фарбувати волосся принципово і пропагувати натуральну сивину, а може до глибокої старості дбайливо фарбувати кожне пасмо волосся в свій (але неодмінно зубодробильно яскравий) колір. Колір удачі у Водоліїв – синій, так що тут самі зірки прихильні до експериментів.

Скільки б не було років Рибам, вони завжди – миловидні панянки зі світлим волоссям. Платиновий блонд підходить їм за характером, він же приносить їм удачу. З віком, хіба що, змінюються переваги в кольорах – спершу це лляні відтінки на кордоні з білосніжним, пізніше – більш натуральні, з м’яким підтоном. Звичайно, Риби можуть “психанути” і пофарбуватися в чорний, але такі епізоди за все життя цього знака зодіаку можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...