А ви це знали? Що буде, якщо додати цукор при відварюванні картоплі

Відварювання картоплі хоча й простий процес, але має певні нюанси. Наприклад, вона може стати водянистою на смак. Така не дуже добре смакувати на гарнір. Але смак картоплі можна покращити ще на етапі відварювання. Читайте про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Кулінари рекомендують додавати в воду чайну ложку цукру. Як тільки вода закипить, відразу додавайте. В результаті й смак буде кращим, а ще картопля буде розсипчастою. Головне — не покласти більше потрібного, а то гарнір стане солодким.

Щоб зробити відварену картоплю ідеальною, злийте воду та поверніть каструлю з нею на плиту. Нехай випарується зайва волога. Особливо так треба робити, коли плануєте готувати пюре.

Миска вівсянки чи яйце: Ось що краще для схуднення

понеділок, 22 грудень 2025, 12:39

Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.

Оберіть квітку - і дізнайтеся, який ви тип жінки насправді

понеділок, 22 грудень 2025, 12:15

Жіночий день традиційно асоціюється з квітами - універсальним подарунком, який приносить радість майже кожній жінці. Але виявляється, улюблені квіти можуть багато розповісти про характер, передають Патріоти України. Погляньте на зображення та оберіть к...