А ви це знали? Що буде, якщо додати цукор при відварюванні картоплі

Відварювання картоплі хоча й простий процес, але має певні нюанси. Наприклад, вона може стати водянистою на смак. Така не дуже добре смакувати на гарнір. Але смак картоплі можна покращити ще на етапі відварювання. Читайте про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Кулінари рекомендують додавати в воду чайну ложку цукру. Як тільки вода закипить, відразу додавайте. В результаті й смак буде кращим, а ще картопля буде розсипчастою. Головне — не покласти більше потрібного, а то гарнір стане солодким.

Щоб зробити відварену картоплю ідеальною, злийте воду та поверніть каструлю з нею на плиту. Нехай випарується зайва волога. Особливо так треба робити, коли плануєте готувати пюре.

Не робіть помилок! Ветеринари назвали популярний інгредієнт святкових страв, небезпечний для собак

п’ятниця, 12 грудень 2025, 13:09

Ветеринарні спеціалісти закликають власників собак уважно стежити за святковим меню: поширений інгредієнт, який додають у начинки, соуси та ковбаски, може бути небезпечним для тварин. Про це повідомило видання Express, передають Патріоти України. Йдеть...

Не робіть помилок! Які вітаміни не можна поєднувати

п’ятниця, 12 грудень 2025, 12:45

Багато хто з нас щодня приймає вітаміни або окремі добавки, прагнучи зміцнити своє здоров’я та заповнити дефіцит необхідних поживних речовин, передають Патріоти України. Вітаміни та мінерали — це життєво важливі органічні сполуки, необхідні для нормаль...