А ви це знали? Що буде, якщо додати цукор при відварюванні картоплі

Відварювання картоплі хоча й простий процес, але має певні нюанси. Наприклад, вона може стати водянистою на смак. Така не дуже добре смакувати на гарнір. Але смак картоплі можна покращити ще на етапі відварювання. Читайте про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Кулінари рекомендують додавати в воду чайну ложку цукру. Як тільки вода закипить, відразу додавайте. В результаті й смак буде кращим, а ще картопля буде розсипчастою. Головне — не покласти більше потрібного, а то гарнір стане солодким.

Щоб зробити відварену картоплю ідеальною, злийте воду та поверніть каструлю з нею на плиту. Нехай випарується зайва волога. Особливо так треба робити, коли плануєте готувати пюре.

Два інгредієнти - і цвіль зникне назавжди

п’ятниця, 17 жовтень 2025, 11:09

Цвіль у будинку - не лише естетична проблема, а й реальна загроза здоров’ю. Вона може викликати алергію, подразнювати дихальні шляхи та погіршувати самопочуття, передають Патріоти України. Хороша новина: позбутися цвілі можна без агресивної хімії, вико...

Як продовжити аромат парфумів на шкірі - простий і надійний спосіб

п’ятниця, 17 жовтень 2025, 10:07

Для багатьох жінок парфуми - важлива частина вечірнього образу, але часто аромат тримається менше, ніж хотілося б. Існує простий спосіб продовжити його стійкість на шкірі, передають Патріоти України. Ступінь стійкості аромату залежить від стану шкіри. ...