А ви це знали? Що буде, якщо при варінні до гречки додати соду

У кулінарії є рекомендація додавати соду до гречки при варінні. Для когось це стане новою інформацію, а хтось користується нею вже тривалий час, передають Патріоти України.

Ефект від соди

Справа в тому, що позитивний вплив дійсно є. Сода допомагає гречці стати кращою версією самою себе. Крупа має дещо гіркуватий присмак та специфічний запах. В результаті більшість відмовляється від її приготування.

Не лишайте себе задоволення зварити гречку на гарнір. Просто додайте трохи соди. На 2 склянки води потрібно приблизно 0,5 ч.л.

Сода допомагає зробити крупу розсипчастою. Ще один цікавий факт полягає в тому, що гречка швидше вариться. Буде менше специфічного запаху. Потрібно буде вдвічі менше часу на її приготування.

Додавати соду потрібно не одразу з холодною водою. Спочатку треба дочекатися закипання, а потім вже класти до гречки. Якщо ви ще не пробували такий кулінарний лайфхак, тоді спробуйте. Ефект від цієї простої дії буде відчутним.

Ефект вразить! Цей фрукт спалює зайвий жир на тілі краще, ніж будь-які тренування чи дієти

неділя, 6 жовтень 2024, 22:10

Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...

Всього чотири правила! 54-річна жінка схудла на 70 кг за рік - і розкрила секрет

неділя, 6 жовтень 2024, 19:05

Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...