Кулінари та прихильники кави постійно вигадують щось нове. Звичні рецепти продовжують бути популярними, але й нові смаки цікаво спробувати. І є цікава пропозиція, про яку і піде далі мова.
Розчинна кава та жасминовий чай є цілковито різними напоями. Смак та аромат в них повністю відрізняються. Ви думаєте, що це завада їх поєднувати? Зовсім ні. Смаковий ефект вас приємно здивує.
Найперше потрібно зігріти чашку. Для цього залийте її на хвилину окропом. Вилийте, протріть та насипте 1 чи 2 ложку розчинної кави. А в іншій чашці окремо заваріть жасминовий чай.
Тепер лишається заварити каву. Процідіть чай від жасминових квітів. Та залийте каву. Смак вас приємно здивує. Зверніть увагу, що такий напій буде міцним, бо в складі чай. Смачного!
Засолювання риби вважається справою клопіткою, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, як швидко засолити скумбрію. При цьому не потрібно використовувати воду чи оцет. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів. А солена скумбрія ...
Сода вирішує кілька проблем під час приготування курки, передають Патріоти України. Буває, що при смаженні продукт дуже швидко готується і пригоряє, а іноді ще й втрачає частину соку і стає дуже сухим. Вирішити проблему, як виявилося, справді просто за...