А ви це знали? Що буде з вашим серцем, якщо часто їсти солоденьке

Дієтолог з Клівлендської клініки наголошує на важливості уникнення цукру у вашому раціоні. На думку доктора Кейт Паттон, споживання солодощів впливає на рівень цукру в крові, що може підвищити ризик виникнення діабету, підвищення артеріального тиску та ожиріння. Поступово у людини збільшується ризик смерті від серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України.

Але, згідно дослідженням експертів клініки Клівленда, знижуючи споживання доданого цукру ви можете істотно покращити стан вашого серця. Як цукор впливає на ваше здоровя та у чому ризик його споживання, пише Eat This Not That.

Цукор підвищує ваші тригліцериди

Дослідження експертів медицини з клініки Клівленда говорить, що через високе споживання калорій може накопичуватися більше жиру у вигляді тригліцеридів, що може збільшити ризик серцевих захворювань. Зауважте, що у бобах з сосисками міститься значна кількість тригліцеридів, адже при їх приготуванні додають і жир, і цукор.

Цукор підвищує рівень шкідливого холестерину

Спокусливі солодкі пончики, які ще й обсмажили в олії, шкідливо впливають на наш організм. Споживаючі пончики ви будете мати небезпеку з підвищенням рівня холестерин, що спричиняє закупорку артерій бляшками, які можуть пошкодити кровоносні судини та ваше серце.

Цукор і кров'яний тиск

Якщо ви споживаєте цукор, то поступово будете мати проблему ожиріння, що, у свою чергу, призведе до виникнення високого кров’яного тиску і підвищить ризик серцевих захворювань.

Надлишок цукру викликає запалення організму

Надмірно споживаючі цукор ви навантажуєте своє серце та кровоносні судини та підвищуєте ризик серцевих захворювань.

Чому не пропікаються сирники - основні помилки господинь

четвер, 4 липень 2024, 18:14

Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України. При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою. Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині....

Варто знати! Яке м'ясо не можна морозити - є декілька важливих нюансів

четвер, 4 липень 2024, 17:49

Замороження - це чудовий спосіб зберігання продуктів свіжими. Особливо це стосується м'яса. Можна придбати одразу декілька кілограмів фаршу і грудки, а потім, за потреби, розморожувати. Але варто пам'ятати, що не все м'ясо можна заморожувати, передають...