А ви це знали? Що буде з вашим серцем, якщо часто їсти солоденьке

Дієтолог з Клівлендської клініки наголошує на важливості уникнення цукру у вашому раціоні. На думку доктора Кейт Паттон, споживання солодощів впливає на рівень цукру в крові, що може підвищити ризик виникнення діабету, підвищення артеріального тиску та ожиріння. Поступово у людини збільшується ризик смерті від серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України.

Але, згідно дослідженням експертів клініки Клівленда, знижуючи споживання доданого цукру ви можете істотно покращити стан вашого серця. Як цукор впливає на ваше здоровя та у чому ризик його споживання, пише Eat This Not That.

Цукор підвищує ваші тригліцериди

Дослідження експертів медицини з клініки Клівленда говорить, що через високе споживання калорій може накопичуватися більше жиру у вигляді тригліцеридів, що може збільшити ризик серцевих захворювань. Зауважте, що у бобах з сосисками міститься значна кількість тригліцеридів, адже при їх приготуванні додають і жир, і цукор.

Цукор підвищує рівень шкідливого холестерину

Спокусливі солодкі пончики, які ще й обсмажили в олії, шкідливо впливають на наш організм. Споживаючі пончики ви будете мати небезпеку з підвищенням рівня холестерин, що спричиняє закупорку артерій бляшками, які можуть пошкодити кровоносні судини та ваше серце.

Цукор і кров'яний тиск

Якщо ви споживаєте цукор, то поступово будете мати проблему ожиріння, що, у свою чергу, призведе до виникнення високого кров’яного тиску і підвищить ризик серцевих захворювань.

Надлишок цукру викликає запалення організму

Надмірно споживаючі цукор ви навантажуєте своє серце та кровоносні судини та підвищуєте ризик серцевих захворювань.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...