А ви це знали? Що додати до води, щоб відмити швидко наліт з ложок і виделок

Якщо вашим столовим приборам більше, ніж рік, то скоріше за все вже з’явився наліт. Це не означає, що ви погана господиня, просто треба перед новим роком добре промити всі ложки та виделки, передають Патріоти України.

Подробиці

Для ефективного очищення, щоб бруд зник навіть із дрібних візерунків, треба всі прибори залити гарячою водою, додати звичайну харчову соду, лимонну кислоту та залишити на пів години.

Через 30 хвилин злийте воду і промийте чистою гарячою водою. Навіть не треба нічого терти, шкребти чи проварювати.Для профілактики можна раз у місяць полоскати виделки та ложки у такій воді, навіть не замочувати. Будуть постійно ідеально чисті та блискучі.

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...