Млинці, які рвуться, прилипають та горять– проблема багатьох господинь. Таку популярну та просту страву якісно приготувати під силу далеко не всім. Для того, щоб інгредієнти не було зіпсовано, а сніданок вийшов ідеальної текстури, можна замінити головний компонент - молоко, передають Патріоти України.
Господині з кулінарного блогу Пошепки у Fasebook радять додати майонез у тісто замість молока. Тоді млинці будуть пружними, еластичними та не рватимуться. Страву таким способом приготувала _smachnogo_2020. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
За даними Інституту вивчення війни, могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки. Завдяки наданій силами спротиву Луганщини інформації, ЗСУ розбили війська рф поблизу Білогорівки: мінус пів тисячі оку...
Ці епізоди російсько-української війни наочно засвідчили той факт, що український рух спротиву на окупованих територіях працює плідно й ефективно, незважаючи на складну ситуацію. Російські окупанти намагаються звести через річку Сіверський Донець понто...