А ви це знали? Що додати в млинці замість молока, щоб вони не рвались - лайфхак

Млинці, які рвуться, прилипають та горять– проблема багатьох господинь. Таку популярну та просту страву якісно приготувати під силу далеко не всім. Для того, щоб інгредієнти не було зіпсовано, а сніданок вийшов ідеальної текстури, можна замінити головний компонент - молоко, передають Патріоти України.

Господині з кулінарного блогу Пошепки у Fasebook радять додати майонез у тісто замість молока. Тоді млинці будуть пружними, еластичними та не рватимуться. Страву таким способом приготувала _smachnogo_2020. Опубліковано на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт
  • майонез – 200 г
  • цукор – 400 г
  • олія – 50 мл
  • борошно – 400-500 г
  • молоко – 500 мл
  • кисломолочний сир – 500 г
  • ванільний ароматизатор

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з 200 г цукру.
  2. Додати олію та майонез, добре розмішати
  3. Додати половину від всієї кількості молока, все з'єднати ложкою.
  4. Засипати борошно, все добре перемішати.
  5. Влити решту молока, зробити тісто однорідним.
  6. Смажити з двох сторін до золотистого кольору.
  7. Начинка: кисломолочний сир, 200 г цукру та ванільний ароматизатор збити блендером.
  8. Перемастити млинці.

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...