
Млинці, які рвуться, прилипають та горять– проблема багатьох господинь. Таку популярну та просту страву якісно приготувати під силу далеко не всім. Для того, щоб інгредієнти не було зіпсовано, а сніданок вийшов ідеальної текстури, можна замінити головний компонент - молоко, передають Патріоти України.
Господині з кулінарного блогу Пошепки у Fasebook радять додати майонез у тісто замість молока. Тоді млинці будуть пружними, еластичними та не рватимуться. Страву таким способом приготувала _smachnogo_2020. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...