
Млинці, які рвуться, прилипають та горять– проблема багатьох господинь. Таку популярну та просту страву якісно приготувати під силу далеко не всім. Для того, щоб інгредієнти не було зіпсовано, а сніданок вийшов ідеальної текстури, можна замінити головний компонент - молоко, передають Патріоти України.
Господині з кулінарного блогу Пошепки у Fasebook радять додати майонез у тісто замість молока. Тоді млинці будуть пружними, еластичними та не рватимуться. Страву таким способом приготувала _smachnogo_2020. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Ліза Вільєгас, фахівчиня зі стратегії кар'єри та комунікацій, виділила важливе питання, на яке слід звернути увагу під час індивідуальних зустрічей з вашим керівником або потенційними роботодавцями, передають Патріоти України. На своїй сторінці в Insta...
Випічка може здаватися складною: торт недопечений, чізкейк падає, а кекси виходять з грудками. Проте кілька простих прийомів допоможуть уникнути кухонних невдач і зроблять процес більш приємним та легким, передають Патріоти України. 1. Натерте масло Щ...