А ви це знали? Що досвідчені господині першим додають у суп - м’ясо чи горох

Гороховий суп є ідеальною стравою для любителів смачної їжі, передають Патріоти України.

Приготування страви вимагає дотримання особливих правил, які допоможуть приготувати суп, який сподобається всім членам сім’ї.

Подробиці

При готуванні багато господинь задають питання про те, який інгредієнт першим додавати в каструлю.

Яка ж правильна відповідь на це питання?

Складність пов’язана з тим, що продукти мають бути готовими одночасно. Адже часом відбуваються неприємні ситуації – наприклад, м’ясо вже повністю розварилось, а горох все ще має тверду структуру.

Відбувається і навпаки: горох перетворюється на пюре, хоча м’ясо ще залишається сируватим.

Досвідчені кулінари рекомендують відправляти на варіння спочатку м’ясо. Коли воно звариться на 50%, можна додавати і бобові.

Якщо ви бачите, що горох чомусь довго вариться, то м’ясо можна витягти із супу без особливих проблем.

З горохом така ситуація буде неможлива.

Тому краще переконатися, що м’ясо повністю готове, щоб суп був смачним і корисним.

Найгірший сніданок для вашого кишечника - продукти, яких краще уникати вранці

вівторок, 23 грудень 2025, 0:28

Сніданок визначає наш настрій, енергію та здоров’я кишечника. Але не всі ранкові страви однаково корисні, передають Патріоти України. Невеликі зміни у ранковому раціоні можуть значно покращити стан кишечника та загальне самопочуття. Не йдеться про повн...

Кардіолог шокував: Що вершкове масло робить із вашим тиском

вівторок, 23 грудень 2025, 0:07

Ви думали, що вершкове масло - безпечна насолода на сніданок чи у випічці? Лікарі б’ють на сполох: надлишок цього продукту може підвищувати кров’яний тиск та шкодити серцю, передають Патріоти України. Що відбувається: насичені жири у маслі зменшують ви...