Гороховий суп є ідеальною стравою для любителів смачної їжі, передають Патріоти України.
Приготування страви вимагає дотримання особливих правил, які допоможуть приготувати суп, який сподобається всім членам сім’ї.
При готуванні багато господинь задають питання про те, який інгредієнт першим додавати в каструлю.
Яка ж правильна відповідь на це питання?
Складність пов’язана з тим, що продукти мають бути готовими одночасно. Адже часом відбуваються неприємні ситуації – наприклад, м’ясо вже повністю розварилось, а горох все ще має тверду структуру.
Відбувається і навпаки: горох перетворюється на пюре, хоча м’ясо ще залишається сируватим.
Досвідчені кулінари рекомендують відправляти на варіння спочатку м’ясо. Коли воно звариться на 50%, можна додавати і бобові.
Якщо ви бачите, що горох чомусь довго вариться, то м’ясо можна витягти із супу без особливих проблем.
З горохом така ситуація буде неможлива.
Тому краще переконатися, що м’ясо повністю готове, щоб суп був смачним і корисним.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...