А ви це знали? Що класти в горщик, щоб рослини пишно цвіли

Досвідчені квітникарі розвіяли міф про те, що кімнатним рослинам обов’язково потрібні спеціальні складні препарати для пишного цвітіння. Насправді є прості компоненти, які забезпечують чудовий розвиток кімнатних квітів, передають Патріоти України.

Подробиці

Бананова шкірка

Чим корисний цей інгредієнт, який багато хто вважає відходом, інші використовують у городних справах. Наприклад, кладуть до помідорів для прискорення дозрівання.

У чому користь шкірки

Перегниває шкірка довго та насичує рослини цінними речовинами. Відбувається це поступово, тому квітка встигає все засвоїти. Величезна кількість калію. Саме цей мікроелемент відповідає за пишне цвітіння рослин та рясне плодоношення. Крім калію бананова шкірка містить інші поживні елементи.

Як правильно використовувати

Шкірку беруть свіжу, а не ту, якій тиждень, а то й більше. Нарізають бананову шкірку квадратиками і засипають у дренажний шар перед посадкою рослини. На горщик діаметром 12 см кидають 4 квадратики. Після додавання підживлення пересаджують рослину.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...