А ви це знали? Що не можна дарувати на Новий рік 2022 - речі, які можуть принести проблеми та бідність

Одна з головних традицій у Новий рік – подарунки, які люди дарують своїм близьким, друзям, знайомим та колегам. Однак деякі предмети, згідно з народними прикметами, категорично не варто дарувати на свято, а також приймати в дар, передають Патріоти України

Вважається, що такі речі можуть принести різноманітні неприємності. Крім того, не кожен подарунок до вподоби господареві року Тигру.

Що не можна дарувати на Новий рік

1. Ножі, ножиці, штопор та будь-які інші гострі металеві предмети. Народні прикмети стверджують, що такий подарунок може принести суцільні розбрат, хвороби та інші неприємності на весь наступний рік. Якщо ви все ж таки отримали таку річ у подарунок, слід "заплатити" за неї дарувальнику монетку.

2. Капці, рушники, шкарпетки та халати. Ці предмети наділені негативною енергетикою і можуть принести до оселі хворобу та смуток, переконують езотерики.

3. Дзеркало. Цей предмет вважається "порталом" у потойбіччя, який може принести нещастя. Якщо вам подарували такий подарунок, не слід дивитися в нього – відкладіть у віддалене місце, а потім і зовсім позбудьтеся.

4. Сумки та порожні гаманці. Ці предмети можуть принести людині фінансові проблеми, тому існує звичай до гаманця вкладати невелику кількість грошей.

5. Годинник. За прикметою, такий подарунок "краде" час: віщує постійну його нестачу, запізнення, розлуку та багато інших негараздів. Якщо вам подарували годинник, віддайте за нього кілька монет – тоді він перестане бути подарунком.6. Свічки. Як і будь-які інші обрядові предмети, свічки не варто дарувати на Новий рік. Якщо ви все ж таки отримали такий подарунок, віддайте за нього кілька монет.

7. Перли. Прикраси з перлами, за повір'ям, можуть принести дівчині нещастя.

Крім того, забобонні люди побоюються дарувати на Новий рік гроші (до бідності), краватки (до проблем у стосунках), домашніх тварин, порожній посуд (особливо кришталевий), книжки, хустки, шарфи, рукавички та рукавиці. Якщо ви отримали одну з таких речей у подарунок, слід віддати за неї невелику кількість грошей.

Що не можна дарувати на рік Тигра

Згідно зі східною філософією, господареві 2022 року царському Тигру припадуть не до вподоби:

  • дрібні подарунки,
  • парфуми,
  • косметика для волосся,
  • гребінці,
  • сигарети, алкогольні напої та аксесуари для них.Що можна дарувати на рік Тигра

Тигр любить розкіш, тому бажано, щоб подарунок на Новий рік 2022 був якщо і не дорогим, то подарованим від щирого серця

Брошка, кулон, каблучка із зображенням звіра сімейства котячих або з каменем котяче око можуть стати талісманом, який привабить удачу тому, хто отримує подарунок, і тому, хто його дарує

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...