Ідеальні голубці повинні бути соковитими та м'якими. Тому у м'ясний фарш часто додають багато додаткових компонентів, для кращого смаку. Це різноманітні крупи та овочі. Також, у багатьох рецептах можна зустріти яйця. Але цей інгредієнт може навіть зіпсувати фарш, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, чому від яєць у голубцях краще відмовитись, і що допоможе зробити м'ясо на голубці ніжним та м'яким.
На перший погляд, рецепт голубців абсолютно очевидний, але в той же час, не у всіх страва виходить з першого разу. Ті, хто додає у фарш для голубців яйця, роблять велику помилку.
Багато господинь вважають, що білки та жовтки допомагають скріпити фарш та роблять його однорідним, як у котлетах у тому числі. Але такий продукт навпаки може зіпсувати страву. Так, якщо додати сире яйце у фарш, то м'ясна основа вийде занадто твердою.М'ясна начинка для голубців має бути максимально м'якою та соковитою. І вона буде такою навіть без додавання яєць. Капуста тримає фарш і не дає йому розваритися під час приготування. Головне, надійно завертати голубці, закріплюючи капусту добре з боків.
Є кілька способів загорнути голубці: трикутниками, рулетом та конвертом. Найкраще брати для голубців невелике капустяне листя, зрізати обов'язково тверді прожилки і акуратно складати в каструлю загорнутим краєм вниз
Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...