А ви це знали? Що не можна робити під час заряджання смартфона - найнебезпечніші помилки

Неправильне заряджання смартфона не тільки знизить ємність акумулятора, а й може призвести до поломки гаджета. Деякі речі під час заряджання телефону робити категорично не рекомендують, передають Патріоти України.

Взимку із зарядкою необхідно бути особливо обережними, адже різкі перепади температури погано впливають на телефон. Чи можна ставити смартфон на заряджання на ніч та до якої поділки слід заряджати батарею, читайте далі в матеріалі.

Експерти радять не заряджати телефон до позначки 100%, адже це шкодить роботі літій-іонних акумуляторів. Часті цикли зарядки призводять до швидшого "зношування" акумулятора.

В умовах відключень світла українці намагаються зарядити смартфон за кожної нагоди. За словами спеціалістів, не варто ставити телефон на зарядку, коли батарея наполовину повна. Це варто робити лише у крайньому випадку.

Найпоширеніша помилка – довготривала "нічна" зарядка телефону. Експерти не радять ставити смартфон на зарядку на ніч. Особливо не варто робити це регулярно.

Також негативно впливають на роботу акумулятора різкі перепади температури. Краще не ставити телефон на зарядку в занадто холодному приміщенні чи під прямим потраплянням сонячних променів.

Неякісний зарядний пристрій може погано позначитися на роботі акумулятора, тому потрібно використовувати тільки оригінальні зарядки.

Відкладіть месенджери, перегляд відео та ігри під час заряджання телефону – це також шкодить батареї. Крім того, так смартфон зарядиться швидше.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...