А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що не варто додавати у фарш для котлет, якщо хочете, щоб вони не розпадалися.

Порада від кулінарі

Не варто додавати білок з яєць, підійде тільки жовток. Бо білок зробить фарш рідким і котлети розпадатимуться в процесі приготування та навіть горітимутьРецепт ідеальних котлет

Інгредієнти:

  • фарш м'ясний
  • жовток
  • цибуля смажена
  • тертий часник
  • спеції – сіль, перець чорний мелений
  • вершкове масло
  • лавровий лист
  • панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

1. У фарш додайте смажену цибулю, спеції, жовток і добре відбийте фарш.

2. Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і посмажте до готовності.

3. Після протушкуйте їх з вершковим маслом і лавровим листом прямо в сковороді.

Ця проста помилка зранку може прискорити старіння вашої шкіри вдвічі!

вівторок, 2 вересень 2025, 0:15

Ви думаєте, що щоденне вмивання обличчя - проста рутина? Помилка! Щодня, умиваючись уранці та ввечері, ми часто робимо помилки, через які шкіра стає сухою, подразненою або надмірно жирною. Правильне очищення - основа догляду за шкірою, і від нього зале...

Це варто знати! Які продукти категорично не можна гріти в мікрохвильовці та чому

понеділок, 1 вересень 2025, 23:45

Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...