
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що не варто додавати у фарш для котлет, якщо хочете, щоб вони не розпадалися.
Порада від кулінарі
Не варто додавати білок з яєць, підійде тільки жовток. Бо білок зробить фарш рідким і котлети розпадатимуться в процесі приготування та навіть горітимутьРецепт ідеальних котлет
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У фарш додайте смажену цибулю, спеції, жовток і добре відбийте фарш.
2. Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і посмажте до готовності.
3. Після протушкуйте їх з вершковим маслом і лавровим листом прямо в сковороді.
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...
Згодом пластикові елементи, такі як підвіконня, віконні рами чи корпус холодильника, жовтіють, втрачаючи свій естетичний вигляд. На щастя, цю проблему можна вирішити без застосування їдких хімікатів. Звичайні народні засоби допоможуть відбілити пластик...