Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що не варто додавати у фарш для котлет, якщо хочете, щоб вони не розпадалися.
Порада від кулінарі
Не варто додавати білок з яєць, підійде тільки жовток. Бо білок зробить фарш рідким і котлети розпадатимуться в процесі приготування та навіть горітимутьРецепт ідеальних котлет
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У фарш додайте смажену цибулю, спеції, жовток і добре відбийте фарш.
2. Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і посмажте до готовності.
3. Після протушкуйте їх з вершковим маслом і лавровим листом прямо в сковороді.
Ви стоїте на роздоріжжі і повинні вирішити: який шлях обрати? Перше враження більше говорить про ваш характер і спосіб прийняття рішень, ніж ви думаєте. Дізнайтеся, що ваш вибір каже про вас, передають Патріоти України. Психологічні тести — це не лише ...
Тести на особистість бувають різні: одні визначають ваші домінуючі риси, інші - внутрішні проблеми, а ще одні показують приховані потреби вашого серця. Пропонуємо простий психологічний тест: подивіться на зображення та виберіть чоловіка, якому ви довір...