А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що не варто додавати у фарш для котлет, якщо хочете, щоб вони не розпадалися.

Порада від кулінарі

Не варто додавати білок з яєць, підійде тільки жовток. Бо білок зробить фарш рідким і котлети розпадатимуться в процесі приготування та навіть горітимутьРецепт ідеальних котлет

Інгредієнти:

  • фарш м'ясний
  • жовток
  • цибуля смажена
  • тертий часник
  • спеції – сіль, перець чорний мелений
  • вершкове масло
  • лавровий лист
  • панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

1. У фарш додайте смажену цибулю, спеції, жовток і добре відбийте фарш.

2. Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і посмажте до готовності.

3. Після протушкуйте їх з вершковим маслом і лавровим листом прямо в сковороді.

Плями з килима зникнуть за 10 хвилин -потрібен лише один засіб із ванної кімнати

п’ятниця, 8 серпень 2025, 13:05

Видалення стійких плям із килима - справа непроста. Пролиті кава, чай, вино, косметика чи їжа часто залишають на килимах сліди, які здаються неможливими для виведення. Але ентузіастка прибирання місіс Хінч запевняє: для цього не потрібні дорогі засоби....

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...