А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що не варто додавати у фарш для котлет, якщо хочете, щоб вони не розпадалися.

Порада від кулінарі

Не варто додавати білок з яєць, підійде тільки жовток. Бо білок зробить фарш рідким і котлети розпадатимуться в процесі приготування та навіть горітимутьРецепт ідеальних котлет

Інгредієнти:

  • фарш м'ясний
  • жовток
  • цибуля смажена
  • тертий часник
  • спеції – сіль, перець чорний мелений
  • вершкове масло
  • лавровий лист
  • панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

1. У фарш додайте смажену цибулю, спеції, жовток і добре відбийте фарш.

2. Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і посмажте до готовності.

3. Після протушкуйте їх з вершковим маслом і лавровим листом прямо в сковороді.

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...