Багато хто думає, що купили поганий і неякісний мед. Він незрілий або розбавлений? Або може це щось інше? Насправді - це натуральна медова глюкоза, а вам пощастило і ви придбали якісний і живий продукт. Його не нагрівали і не піддавали якимось іншим температурним обробкам, передають Патріоти України.
Формування цієї самої пінки відбувається само собою. До речі, пінка сповнена дуже корисним для здоров'я натуральним пилком. Її смак може нагадати багатьом смак цукерок. Але він більш корисний. Та й смачніше будь-якої цукерки. Тому, якщо ви купили банку з медом, а потім побачили, що в ній утворилася біла піна, то вам пощастило. Адже ви купили по-справжньому хороший і якісний продукт, який не піддавався нагріванню перед фасуванням. Такий мед можна сміливо вживати!
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...