Виявляється, боятися нема чого – це звичайний білок, який вариться з грибів.
Збираючи гриби, звісно кожен мисливець сподівається знайти королівський білий гриб – і коли ми його знаходимо, стаємо щасливішими.
Коли ми повертаємося додому з кошиком, повним грибів, на жаль, стикаємося зі стомлюючою роботою з очищення та переробки.
У міру приготування гриби виділяють піну, але будьте певні – у цьому немає нічого поганого.
Що за піна утворюється при варінні грибів
Існує безліч способів підготовки грибів до вживання, але спершу більшість із них необхідно проварити. Тому, як правило, коли ми поміщаємо їх у воду, ми спостерігаємо піну.
Як і при варінні м’яса у воді, це найпоширеніший білок. Гриби містять досить багато цієї речовини – достатньо, щоб деякі види могли стати гарною заміною м’яса.
Тому, якщо ви помітили піну, варто поставитися до неї так само, як до піни у бульйоні. Відцідіть її ситечком або ложкою і вилийте в раковину, оскільки вона може бути гіркою.
Як підготувати гриби
Залежно від виду готуйте гриби від 15 до 40 хвилин. Сушені гриби перед приготуванням слід замочити до повної м’якості.
Для маринування гриби зазвичай варять 10-15 хвилин. Після цього готуйте маринад і спеції, розкладіть все в банки, запечатайте, пастеризуйте і приберіть безпечне темне і сухе місце.
Багато хто досі не наважується лягати спати без білизни - дарма! Лікарі й науковці дедалі частіше говорять: сон без трусів - це не тільки комфорт, а й потужна терапія для нервової системи та організму в цілому, Патріоти України. Заспокоює мозок і знижу...
Літо - справжнє випробування для макіяжу. Щойно температура підіймається, тональний крем починає скочуватися, шкіра блищить, а консилер збирається у зморшках. Весь образ зникає буквально за кілька годин. Але є хитрощі, які допоможуть виглядати ідеально...