Виявляється, боятися нема чого – це звичайний білок, який вариться з грибів.
Збираючи гриби, звісно кожен мисливець сподівається знайти королівський білий гриб – і коли ми його знаходимо, стаємо щасливішими.
Коли ми повертаємося додому з кошиком, повним грибів, на жаль, стикаємося зі стомлюючою роботою з очищення та переробки.
У міру приготування гриби виділяють піну, але будьте певні – у цьому немає нічого поганого.
Що за піна утворюється при варінні грибів
Існує безліч способів підготовки грибів до вживання, але спершу більшість із них необхідно проварити. Тому, як правило, коли ми поміщаємо їх у воду, ми спостерігаємо піну.
Як і при варінні м’яса у воді, це найпоширеніший білок. Гриби містять досить багато цієї речовини – достатньо, щоб деякі види могли стати гарною заміною м’яса.
Тому, якщо ви помітили піну, варто поставитися до неї так само, як до піни у бульйоні. Відцідіть її ситечком або ложкою і вилийте в раковину, оскільки вона може бути гіркою.
Як підготувати гриби
Залежно від виду готуйте гриби від 15 до 40 хвилин. Сушені гриби перед приготуванням слід замочити до повної м’якості.
Для маринування гриби зазвичай варять 10-15 хвилин. Після цього готуйте маринад і спеції, розкладіть все в банки, запечатайте, пастеризуйте і приберіть безпечне темне і сухе місце.
Продажі навушників із шумопоглинанням різко зросли за останні роки, пропонуючи «перевагу» у вигляді блокування всіх небажаних звуків навколо вас, передають Патріоти України. Але минулого тижня експерти попередили, що надмірне використання цих популярни...
Повільне споживання їжі може стати важливим кроком на шляху до зниження ваги. Така звичка допомагає контролювати кількість споживаних калорій, що дозволяє ефективніше скинути до 10 кілограмів. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє про продукти, ...