А ви це знали? Що означають родимки на різних ділянках тіла

Наше тіло - велика карта, по якій можна прочитати всю нашу долю. Виявляється, гадати на майбутнє можна не тільки по долонях, а й за родимками. Наука, що вивчає родимки, називається молеософією. П’єтро Сантіні присвятив цьому питанню ціле дослідження в книзі “Про що говорять ваші родимки”, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам сьогодні познайомитися з самою собою ближче. Що означають родимки на різних частинах тіла?

1. На лобі

Ці родимки відображають високий інтелект, інтелігентність, амбіції і самовпевненість . Ви володієте красномовством і готові відстоювати те, що вважаєте своїм. Вам легко даються успіхи в спорті і керівні посади. Ваш невгамовний характер часто штовхає вас на пошуки пригод.

2. Біля губ

Люди з родимкою біля губ і вище мають гарне виховання, вони дуже чуттєві, але намагаються не демонструвати це оточуючим. Це дуже добрі і чуйні натури. Вони завжди готові поставити на перше місце того, хто потребує їхньої допомоги і відмовитися від власної вигоди на його користь.

3. На правій щоці

Можливо, у вас було складне дитинство і ви відрізняєтеся серйозністю і грунтовністю в усьому, за що беретеся. Ви приховуєте свій внутрішній світ від інших і зважаєте досить замкненою людиною. У шлюбі ви вірна і віддана людина, але вас не можна назвати амбітною.

4. На лівій щоці

Знак завзятості і рішучості. На ваш строгий характер могло вплинути дитинство, в якому не було безлічі яскравих і щасливих спогадів. Ви освічені і прикладаєте всі зусилля, щоб ваша сім’я ні в чому не потребувала. Ви також людина- “золота середина” у всьому, і ворогам важко вас зламати.

5. На шиї

Ці родимки говорять про те, що ваше особисте життя буде сповнена несподіваних злетів і падінь і іноді доведеться буквально вистачати удачу за хвіст. Ви в змозі добитися будь-яких досягнень в кар’єрі і любові, але для цього доведеться проявити деяку старанність.

6. На плечах

Символ активного і легко збудливого характеру, амбіцій і соціальної реалізації. Ви докладете багато зусиль, щоб заслужити авторитет на роботі і вдома, але ваш прихований ворог – нестабільність в цілях і бажаннях. Сьогодні одна робота, завтра – інша, то ж і з місцем проживання. У вас чудове почуття гумору, і ви легко зав’язуєте нові зв’язки.

7. На животі

Родимки в області шлунка вказують на часту переоцінку речей і подій, а біля пупка – на достаток і плодючість. Вас можуть переслідувати бажання зловживати алкоголем, їжею і марнотратство. Жінки – хороші і люблячі господині, вони сексуальні й прагнуть зробити свій будинок повною чашею.

8. Родимка на долоні

Властива така мітка людям, схильним до відлюдницької способу життя. Це дуже рідкісна особливість і зустрічається вона у тих, кому природою дарована можливість направити свою енергію і силу в правильне русло. Їм чужі загальноприйняті підвалини і формати життя, вони живуть так, як підказує серце.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...