Варити яйця доводиться дуже часто, особливо тим, хто активно готує їжу у себе на кухні, а таких, мабуть, більшість, тому що замовляти їжу сьогодні занадто дорого, передають Патріоти України.
Багато людей, особливо господині знають як іноді важко чистяться яйця після варіння. Щоб цього уникнути варто додаю спеціальний інгредієнт. До слова, він не тільки допомагає скорочувати час чищення, але і покращує смакові якості.
Якщо просто закинути яйця в воду, то вони зваряться ‘по-звичайному’ і чистити їх буде важко, тому необхідно дотримуватися певних правил.
Перш ніж варити яйця, необхідно переконатися в їх цілісності і найголовніше, щоб від них не виходив ніякий неприємний запах.
Якщо яйця погано пахнуть, значить вони зіпсовані і такий продукт вживати не рекомендується від слова “зовсім”. Сподіваємось дане правило знайоме більшості.
Спочатку наливаємо в каструлю води і ставимо на вогонь, також в цей час додаємо 1 столову ложку солі і варимо приблизно 5-6 хвилин, бажано не більше.
Далі вимикаємо газ і прибираємо каструлю в раковину, зливаємо гарячу воду і наповнюємо каструлю холодною. Також додаємо 1 столову ложку оцту і акуратно перемішуємо воду. У такому положенні необхідно протримати яйця у воді 2 хвилини.
Сіль відмінно розм’якшує шкаралупу і вона буде відвалюватися буквально на очах. А оцет в свою чергу покращує смак білок ніжніше, а жовток приємніше на смак. Рекомендуємо брати даний спосіб на замітку.
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...