А ви це знали? Що про вас можуть розповісти неусвідомлені малюнки на папері?

Всі ці картинки, які неусвідомлено люди малюють, коли розмовляють з кимось по телефону або перебувають на зборах, можуть багато чого розповісти про риси характеру людей, а також про мотивацію їх дій, передають Патріоти України

Коли хтось малює, його олівець направляється його підсвідомістю, яка містить в собі його думки і секрети, а також контролює його поведінку. У цій статті ви дізнаєтеся, що насправді означають ці картинки, які люди несвідомо малюють кожен день.

Людські фігури

Якщо ви малюєте маленьких чоловічків, найімовірніше, ви відчуваєте себе невпевнено і беззахисно, або ж ви намагаєтеся піти від відповідальності. Якщо ви малюєте примітивних чоловічків із паличок, ви емоційно нестійкі і хочете ізолювати себе від інших людей.

Очі

Малюнки очей являють собою внутрішній світ того, хто їх намалював. Великі очі демонструють відкриту людину, очі, що дивляться, показують відчуття, що за людиною спостерігають, а закриті очі можуть символізувати відмову заглянути всередину себе.

Підпис

Якщо ви малюєте свій підпис, то ви егоцентричні і зарозумілі. Якщо ви робите це постійно і не замислюючись, під час розмови або намагаючись вирішити задачу, то ви демонструєте, що ви егоїстичні.

Тварини

Те, яких саме тварин ви малюєте, багато що говорить про ваш поточний емоційний стан і про вашу особистість. Тигр або вовк демонструють приховану невиражену злість, лисиця означає, що ви хочете зробити щось підступне, білка показує, що вам потрібна турбота і захист, а левів найчастіше малюють люди, які вважають себе кращими за інших. Якщо ви раз за разом малюєте одну і ту ж тварину, це означає, що ви несвідомо намагаєтеся порівняти себе з нею і намагаєтеся імітувати риси її характеру.

Квадрати, алмази та інші геометричні фігури

Ви чітко визначили свої цілі і вірування і ніколи не залишаєте свою думку при собі. Ви вперті й наполегливі. Зазвичай ви також буваєте надмірно обережні.

Стріли

Стріли символізують вектор, ваш напрям у житті. Якщо стріла вказує вгору, ви орієнтовані на людей, вниз – ви зосереджені на собі, вліво – ви застрягли в минулому, вправо – ви дивитеся вперед у майбутнє.

Зірки

Ви хочете бути в центрі уваги, ви хочете, щоб всі дивилися на вас, коли ви входите в приміщення, і повертали голови в тому напрямку, в якому ви рухаєтеся. Але якщо у стріл, які ви малюєте, є дуже багато кінців, це може бути ознакою депресії.

Квіти, хмари і сонце

Якщо ви малюєте веселі квіточки і сонечко, поки розмовляєте по телефону, це означає, що ви задоволені тим, що відбувається навколо вас, а також фантазуєте про ті хороші речі, які можуть трапитися з вами в майбутньому. Такі малюнки показують, що ви маєте позитивне ставлення до життя, а також перебуваєте в гарному настрої.

Хрестики

Це може означати, що ви відчуваєте свою вину за що-небудь або ж звинувачуєте себе за помилки, які зробили раніше.

Будинки і коробки

Симетричні форми демонструють вашу любов до порядку, а також вашу схильність ретельно все планувати і прораховувати. Ви точно знаєте, чого хочете, ваші цілі в житті встановлено, і ви будете дотримуватися своїх поглядів, незважаючи ні на що.

Шахові дошки

Це може означати, що недавно ви опинилися в неприємній і незручній ситуації. Якщо подібні малюнки з’являються у вас постійно, велика ймовірність того, що ви маєте справу з деякими прихованими проблемами, пов’язаними з вашою нездатністю вирішити конкретну ситуацію, або ж ви намагаєтеся знайти себе і своє призначення в житті, відчуваючи сумніви щодо того шляху, на якому ви перебуваєте зараз.

Соти

Вашим головним пріоритетом є підтримка миру і гармонії у вашому житті, можливо, ви хочете стати розсудливим і завести сім’ю.

Спіралі

Проблеми інших людей вас не особливо турбують. У своїй голові ви зазвичай вирішуєте найрізноманітніші проблеми і думаєте про різні завдання. Можливо, ви є генієм?

Кола і кільця

Круглі форми позначають потребу в єднанні з кимось. «Я відчуваю себе самотнім у цьому світі» – ось що говорять подібні малюнки про вас. Якщо ви підсвідомо малюєте кола, це може означати, що вам потрібен друг або хоча б трохи уваги, що може, в свою чергу, привести до депресії, так що вам потрібно звернути на це особливу увагу. Або ж може бути, що ви просто є інтровертом і не потребуєте великих обсягів комунікації.

Якщо вам сподобалася стаття – діліться нею з друзями!

Психологічний тест: Перша побачена фігура розповість, чого вам потрібно позбутися

четвер, 18 квітень 2024, 16:12

Швидкий тест у картинці розповість, від чого вам потрібно терміново позбавитися. Саме ця річ заважає отримати бажаного. Подивіться на картинку і читайте опис того, що ви побачили першим, передають Патріоти України. У вашому житті є люди, які нахабно ва...

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...