А ви це знали? Що робити спочатку - посолити овочі або заправити їх олією

Якщо ви хочете приготувати по-справжньому апетитний салат, який не втратить свій смак та зовнішній вигляд після того, як 5 хвилин проведе на столі, зверніть увагу на ці дрібні нюанси, передають Патріоти України.

Подробиці

  • По-перше, якщо йдеться про приготування холодного салату, ніколи не змішуйте продукти різної температури. Всі вони, у тому числі овочі, повинні бути охолодженими. В іншому випадку така страва незабаром зіпсується.
  • По-друге, не забувайте, що солити овочевий салат потрібно перед самою подачею на стіл. Таке правило встановлено тому, що додана сіль заздалегідь змусить овочі виділяти багато соку, що зіпсує закуску.
  • Зрештою, третє, заключне правило стосується заправки салатів.

Незважаючи на те, що багато недосвідчених кухарів не бачать жодної різниці між тим, що слід робити спочатку – солити салат або поливати його маслом, відмінність все ж таки є.

Рослинним маслом слід заправляти салат тільки після того, як до страви додали сіль, оцет і перець, оскільки сіль не розчиняється в олії і на зубах відчуватимуться її крупинки.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...