
Існують багатовікові традиції, яким дотримувались наші предки на Великдень. Експерти у цій галузі розповіли, що треба з'їсти першим на священне свято після суворого посту, передають Патріоти України
У ніч на Великдень віруючі зазвичай вирушають до церкви святити великодній кошик, до якого входить паска, варені яйця, м'ясні вироби та Кагор. З цим днем пов'язано безліч прикмет і традиції - включаючи важливість першого прийому їжі після посту. До того ж, цієї традиції можуть дотримуватись і люди, які не постили.
У суботу – останній день посту, і він є найскладнішим. Прийнято в цей день вживати тільки воду, щоб очистити тіло і душу. Їжу не можна вживати до закінчення нічного богослужіння.
За традицією, піст закінчується рано-вранці у великодню неділю, і в цей період першим потрібно з'їсти варене яйце-крашанку, яке є головним символом свята та вічного життя. А вже після можна їсти паски та інші страви.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...