Організація зберігання кислого сиру вважається не найскладнішим завданням, але навіть тут багато хто припускається помилок, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі пояснили, як зробити так, щоб сир пролежав до тижня і не зіпсувався.
Ресторані правила зберігання будуть корисні господиням, які купують відразу багато і щоб вистачило для приготування страв на тиждень.
Нерідко, трапляються ситуації, коли доходить черга до сиру, а він вже зіпсований і з’являється неприємний присмак. Якщо слідувати простим хитрощам, вдасться уникнути такої халепи.
Правила зберігання сиру базуються на температурі. Для тривалого зберігання сиру температура в холодильнику має бути +1 або 0 °C. Крім того, продукт краще перекласти у харчовий контейнер із кришкою. У такому разі за збереження продукту протягом тижня не слід переживати.
Прибирання ванної не має бути виснажливою справою. Мильний і вапняний наліт швидко накопичується через жорстку воду та косметику, створюючи неприємні плями і псує сантехніку. Але домашні натуральні засоби з вашої кухні допоможуть зробити ванну кімнату ...
Ви коли-небудь замислювалися, що про вас думають інші? Чи знаєте ви, яким вас бачать люди? Пропонуємо простий і цікавий тест: виберіть одну з геометричних фігур - і дізнайтеся, які якості вас найкраще характеризують, передають Патріоти України. . Обер...