Організація зберігання кислого сиру вважається не найскладнішим завданням, але навіть тут багато хто припускається помилок, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі пояснили, як зробити так, щоб сир пролежав до тижня і не зіпсувався.
Ресторані правила зберігання будуть корисні господиням, які купують відразу багато і щоб вистачило для приготування страв на тиждень.
Нерідко, трапляються ситуації, коли доходить черга до сиру, а він вже зіпсований і з’являється неприємний присмак. Якщо слідувати простим хитрощам, вдасться уникнути такої халепи.
Правила зберігання сиру базуються на температурі. Для тривалого зберігання сиру температура в холодильнику має бути +1 або 0 °C. Крім того, продукт краще перекласти у харчовий контейнер із кришкою. У такому разі за збереження продукту протягом тижня не слід переживати.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...