Якщо майбутня випічка в формі дивиться гарно, то це до певного моменту. Коли дійде до утворення скоринки, верх може просто лопнути. І про бездоганний вигляд вже не піде мова. Чому тріскається, поговоримо детальніше далі в статті.
Якщо так сталося, причиною може бути перевищення рекомендованої кількості соди в рецептурі. Аналогічно це стосується розпушувача. Можлива також ситуація, що духовка перегріта. В результаті скоринка утворилася, а от середина виробу сира.
Звичайно, що причини різні можуть бути. Можна попередити проблему наступний раз. Наприклад, можна змастити олією або вершковим маслом верх пирога, кексу. Так створиться рівний глянець. Зробіть ще кілька проколів.
Є ще один спосіб, якщо тісто рідке. Потрібно поставити в духовку. Нехай проведе там половину потрібного часу. Потім дістаньте. Нехай охолоне протягом 15 хвилин. Поверніть назад допікатися. Все повинно бути ідеально.
Кава зранку стала звичкою для багатьох. Що ж відбудеться, якщо відмовитись від неї на місяць або назавжди? Експерт з харчування Адам Меєр поділився своїм досвідом. Він замінив каву на трав'яний чай і помітив поліпшення сну, покращення зовнішнього вигля...
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...