А ви це знали? Шеф-кухарі розповіли, в яких випадках каші не треба накривати кришкою

Можете бути експертом з каш, бо кожного дня їх готуєте. А можете нічого не підозрювати, чому каші не рекомендується накривати кришкою та в яких випадках. Є певні нюанси, про які варто знати. Якщо ви досі накривали каші кришкою, а тепер замислилися над цим, тоді поговоримо про це детальніше.

Подробиці

Як це не дивно звучить, але для каші накривання кришкою може мати негативні наслідки. Якщо ви хочете отримати ідеальну текстуру, не робіть цього. Деякі каші мають схильність до дуже швидкого приготування під кришкою. І це потрібно враховувати. Наприклад, може переваритися манна та вівсяна крупа.

Якщо кришка буде відкрита, можна контролювати консистенцію. Також буде можливість вчасно влити молоко, щоб розбавити кашу. Під кришкою вдалий момент можна пропустити.

Більшість господинь точно стикалися з проблемою прилипання каші до дна каструлі. Не накривайте кришкою, якщо хочете цього уникнути. Все буде добре. Виявляється, кришка в більшості випадків кашам заважає.

Лише спробуйте! Як приготувати ніжні та смачні голубці - весь секрет у 2-х нових інгредієнтах

понеділок, 8 липень 2024, 14:12

Господині розкрили секрет приготування голубців, які після додавання двох незвичайних інгредієнтів вийдуть ніжними та дуже смачними, передають Патріоти України. Для цього до фаршу потрібно додати пекінську капусту, а в засмажку – кабачки. Ще більш піка...

Є секрет! Чим досвідчені господині замінюють оцет при приготуванні борщу

понеділок, 8 липень 2024, 13:12

Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України. Також важливо зберегти яскравий червоний його колір. Багато хто додає до борщу ложку столового оцту....